Een dakkapel moet in harmonie met uw woning worden ontworpen en vakkundig worden geplaatst. Naast de vorm en het materiaal is ook de dakbedekking van uw dakkapel bepalend voor de uitstraling.

Gaat u een dakkapel plaatsen met schuin dak of verhoogde nok. Dan worden de dakpannen van uw woning als dakbedekking hergebruikt. Bij een plat dak is dat niet mogelijk. In dat geval kunt bijvoorbeeld kiezen voor duurzame kunststof dakbedekking. Net als bij een kunststof dakkapel geldt ook voor kunststof dakbedekking de lange levensduur als groot voordeel.

BM Daktechniek maakt standaard gebruik van kwalitatief hoogwaardige dakbedekking. Een kunststof dakbedekking kan tegen meerprijs worden aangebracht. Uw dakkapel kan worden voorzien van Köster KB-Flex® TPO, Royal Elastofol Supreme of EPDM kunststof dakfolies. De dakbedekking is in meerdere kleuren leverbaar. Voor een kwalitatief goed resultaat kan de kunststof dakbedekking uitsluitend worden verwerkt bij een temperatuur boven 5 graden.

Nu ook witte dakbedekking mogelijk

Köster KB-Flex® TPO dakbanen zijn gemaakt van niet milieubelastende kunststof en tevens verkrijgbaar in wit. Lekker koel 's zomers.

Wilt u de mogelijkheden van kunststof dakbedekking en de prijs van uw dakkapel onderzoeken? Bel ons of vermeld bij de offerte van uw dakkapel: ‘Mogelijkheden kunststof dakbedekking aangeven’.