Ja dat kan. Het plaatsen van dakkapellen van 18 meter of langer is geen probleem voor BM Daktechniek. Onlangs werd een 18.2 meter lange dakkapel geplaatst in Den Haag. Op de woning werd zo een compleet nieuwe extra woonlaag gecreëerd.

De enorme dakkapel werd op de linker en rechter gevel van één enkele woning aangebracht door BM Daktechniek. De reuze dakkapel is volledig afgewerkt met kunststof Keralit rabatdelen in Ral 9001 crème/wit. Ze past zo volledig bij de uitstraling van de woning. Ook de indeling van de kozijnen is volledig maatwerk.

Een kunststof dakkapel is nauwelijks te onderscheiden van een houten variant. Kunststof biedt veel mogelijkheden op het gebied van afwerking, print en kleur, waardoor maatwerk goed mogelijk is. De mogelijkheden zijn talrijk. Standaard bij BM Daktechniek zijn o.a. isolatieglas HR++ en SKG goedgekeurd hang- en sluitwerk. Op de kunststof rabatdelen zit bovendien standaard 10 jaarKOMO Keur garantie.

 Een kunststof dakkapel is onderhoudsarm. Ook de dakbedekking kan worden gemaakt van duurzaam kunststof dakbedekking.

 

Geïnteresseerd in een kunststof dakkapel op uw woning?

BM Daktechniek heef meer dan 20 jaar ervaring in ontwerpen, plaatsen en onderhouden van kwaliteitsdakkapellen op maat. Van hout en van kunststof. U ontvangt standaard 10 jaar garantie op een BM Dakkapel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het plaatsen van een dakkapel op uw woning? Vraag een offerte dakkapel aan. Het plaatsen neem niet meer dan één dag in beslag.