Overweegt u om een dakkapel te plaatsen, maar ziet u op tegen het onderhoudswerk dat u hiermee gaat krijgen? Overweeg dan de aanschaf van een kunststof dakkapel van BM Daktechniek. Schilderwerk behoort met kunststof definitief tot het verleden en dat bespaart tijd en geld. Maar een kunststof dakkapel biedt nog veel meer voordelen

Voordelen van kunststof bij een dakkapel

Onderhoudsarm
Een kunststof dakkapel is onderhoudsarm. Schilderen hoeft niet meer, u zult jaarlijks alleen nog het materiaal hoeven afnemen met water gemengd met autoshampoo, eventueel de ventilatieroosters en insectenhorren schoonmaken en de raamrubbers invetten.

Betaalbaar
Een kunststof dakkapel afgewerkt met volkern kunststof beplating is in aanschaf een betaalbaar materiaal.

Milieubewust
Kunststof dakkapellen hebben een hoge isolatiewaarde zodat u minder hoeft te stoken. Ook door de lange levensduur én het feit dat kunststof recyclebaar is, is een kunststof dakkapel een milieubewuste keuze.

Sterk
Kunststof dakkapellen zijn sterk. Het materiaal krimpt, zwelt of rot niet. Ook in ons kustgebied, waar de zilte lucht funest is voor materiaal als hout of aluminium blijft uw kunststof dakkapel in prima staat.

Brand- en inbraak werend
Door de toepassing van inbraak werend hang- en sluitwerk hebben inbrekers veel minder kans. Kunststof is zelf niet brandbaar en voorkomt brandoverslag .

Dakkapel nieuwe stijl van BM Daktechniek

De ontwikkeling van stijlen en kleuren van kunststof dakkapellen staat niet stil. Bij BM Daktechniek plaatsen we geregeld een nieuwe stijl kunststof dakkapel. Deze dakkapellen zijn volledig afgewerkt met een gladde volkern kunststof beplating. Veelal geheel in kleur Ral 7016 antracietgrijs. Deze dakkapellen worden voorzien van een naar voren uitgebouwde boeirand en zijwanden. Een stijl die vooral bij nieuwbouwwoningen bijzonder mooi past.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een kunststof dakkapel voor uw woning? Vraag een offerte dakkapel aan. Wilt u voorbeelden zien in onze dakkapel showroom. Bel ons voor een afspraak. Wij staan graag voor u klaar om u uitgebreid te informeren en adviseren.