De meeste kopers van een nieuwbouwwoning geven de voorkeur aan een standaardwoning met extra opties, zoals een keuken of dakkapel.

Dat blijkt uit het Nirov-rapport ‘Nieuwbouw in de toekomst’. Daar geven potentiele kopers aan liever niet helemaal zelf te willen bouwen, maar vooral veel keuzevrijheid en goede begeleiding belangrijk te vinden. Voor het onderzoek werden 664 particulieren en 357 professionals ondervraagd. Daaruit blijkt dat 37% van de huizenkopers een standaardwoning ambieert. ‘Met veel eigen keuze bij de invulling. Bijvoorbeeld de keuken, dakkapel, badkamer of de indeling van het huis’.

Slechts 15% wil een woning die helemaal naar de wens van de koper is ontworpen en gebouwd. Als reden om af te zien van eigen bouw wordt het gebrek aan ervaring genoemd.

BM Dakkapel participeert regelmatig in nieuwbouwprojecten en beschikt over 15 jaar ervaring in op maat geleverde kwaliteits dakkapellen. Individuele wensen en mogelijkheden worden vakkundig gecombineerd met de technische opties en beschikbare budget. U wordt persoonlijk begeleid. Ontwerp, materiaalkeuze, productie op maat en het plaatsen dakkapel zijn bij BM Daktechniek in vertrouwde handen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw nieuwbouwwoning? Bekijk dan de prijs dakkapel en vraag een offerte dakkapel aan. Ook voor uw kunststof dakkapel.

Wij nemen contact met u op