Bij BM Daktechniek worden dakkapellen op maat gemaakt door onze ervaren en vakkundige vakmensen. Maar een dakkapel maken, hoe werkt dat eigenlijk?

Hoe wij een dakkapel maken

Meten is weten. Het bouwen van een dakkapel door BM Daktechniek begint met een nauwkeurige inmeting. We zorgen dat we de exacte hellingshoek, hoogte en breedte van uw toekomstige dakkapel weten. We houden rekening met de maat van uw dakpannen, en de eventuele aanwezigheid van schoorstenen en lucht of hemelwaterafvoeren. Natuurlijk kijken we bij het inmeten ook naar de aanwezigheid van constructieve wanden of spanten op de plek waar uw dakkapel moet komen.

Prefab dakkapel voor uw huis

BM Daktechniek bouwt prefab dakkapellen die binnen 1 dag vakkundig geplaatst kunnen worden. Het zijn dakkapellen die zijn gemaakt van een houten frame met daaromheen de buitenbekleding en ertussen de isolatie. Met speciale software bepalen we de zaagmaten van elk onderdeel van uw dakkapel op basis van de door ons ingemeten maten.

Dakkapel bouwen in de fabriek

Alle houten onderdelen voor uw dakkapel worden vooraf gezaagd. Ook de isolatieplaten worden op maat gemaakt zodat we uw dakkapel nauwkeurig in elkaar kunnen zetten. Bij het aanbrengen van de buitenbekleding kunnen we door de productie in de werkplaats materialen verwerken die lastiger verwerkt kunnen worden als het buiten slecht weer is. Denk daarbij aan het verlijmen van dakbedekking en het aanbrengen van kit. Op de dag van de plaatsing van uw dakkapel transporteren we uw op maat gemaakte dakkapel op een grote aanhanger. Op die manier kunnen we uw dakkapel in 1 dag plaatsen.

Advies over uw eigen dakkapel

Wilt u alles weten hoe we uw huis ruimer, lichter en waardevoller kunnen maken met een op maat gemaakte dakkapel? Kom op afspraak kijken in onze showroom in Harderwijk voor een goed gesprek en een kennismaking met verschillende showmodellen.

Wij nemen contact met u op