Voor het uiteindelijk plaatsen van een dakkapel is relatief weinig tijd nodig, maar vergis u niet: het plaatsen van een dakkapel is het werk van specialisten.

Bij BM Daktechniek hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen in geheel Nederland. We zien in de praktijk dat onze klanten zich grondig hebben voorbereid op het plaatsen van de dakkapel. Wij geven u graag een aantal tips voor een goede voorbereiding.

Stappenplan dakkapel kopen

Op het moment dat u heeft besloten dat u een dakkapel wilt aanschaffen, wordt het tijd om u goed te oriënteren over de mogelijkheden en kosten.

Een dakkapel bepaalt het aangezicht van uw huis en is een flinke uitgave. Een goede voorbereiding van de aankoop is daarom belangrijk. Een duidelijk stappenplan zorgt voor overzicht en zorgt ervoor dat u de juiste keuze maakt.

1 Begin op tijd met oriënteren.
Houd er rekening mee dat het beoordelen van offertes, het bepalen van materiaal en vorm tijdrovend is.

2 Bedenk wat voor dakkapel u wilt
Kijk eens rond in de omgeving van uw huis welke dakkapellen er in het straatbeeld te vergelijken zijn. Welke kleur en vorm vindt u mooi? Overweegt u een brede of smalle dakkapel? Of wilt u er direct twee plaatsen?

3 Bezoek een showroom
In de showroom van BM Daktechniek kunt u in alle rust en gedetailleerd de verschillende mogelijkheden bekijken. Bijvoorbeeld het hang en sluitwerk en de verschillende soorten afwerkingsmaterialen.

4 Vergelijk prijzen en voorwaarden
Vraag om een offerte bij meerdere aanbieders. Vergelijk prijzen en referenties. Zorg ervoor dat u appels met appels vergelijkt, dus vraag om een offerte voor dezelfde maten en materiaal.

5 Maak goede afspraken
Bent u eruit welk bedrijf het gaat worden? Maak duidelijke afspraken (op papier) waarin zaken als planning , prijs en garantie duidelijk zijn omschreven.

Kies voor kwaliteit en ervaring

Bij BM Daktechniek bouwen we dakkapellen van hoge kwaliteit. We maken transparante afspraken op het moment dat u ons uw opdracht gunt. Neem vandaag contact met ons op voor een oriënterend gesprek in onze showroom.

Wij nemen contact met u op