Het voelt buiten al alsof het lente is. Haal de lente ook in huis met een mooie grote dakkapel. Dakkapellen geeft meer licht, ruimte en woongenot in uw woning. U heeft er vele jaren plezier van.

Dakkapellen in alle soorten en maten
Dakkapellen zijn er in vele soorten en maten: groot, klein, met plat dak, schuin dak of zelfs verhoogd. Houten dakkapellen, kunststof dakkapellen of een combinatie van beide. Beglazing, indeling kozijnen, afwerkmogelijkheden en extra voorzieningen, zoals een volledig geïntegreerd rolluik of screen. Ook is het mogelijk zonwerend glas in uw dakkapel te laten plaatsen. Zo haalt u de zon wel binnen, maar blijft het toch lekker koel in huis.

BM Daktechniek heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van kwalitatieve maatwerkdakkapellen. Wij inventariseren uw wensen en de mogelijkheden van uw woning voor het plaatsen van een dakkapel (bouwkundig en vergunningen).

Traditioneel vakmanschap
Uw BM dakkapel wordt met traditioneel vakmanschap, handmatig en op maat gebouwd. Wij gebruiken uitsluitend materialen van hoge kwaliteit en geven standaard 10 jaar garantie op alle materialen en de gehele constructie van onze dakkapellen (bij deugdelijk onderhoud).

Geïnteresseerd in een kwalitatieve maatwerk dakkapel?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het een dakkapel op uw woning? Wij denken graag met u mee. Het plaatsen neem niet meer dan één dag in beslag. U zit dus geen dagen in de rommel. Kijk naar de prijs dakkapel en vraag een offerte dakkapel aan.

Wij nemen contact met u op