Vandaag 23 maart 2017 is het Wereld Meteorologie Dag met als thema “Understanding Cloud”. Schuilt er in u een ware meteoroloog? Geniet met een dakkapel van het extra licht, uitzicht en in het bijzonder de mooie Hollandse wolken.

Meer licht met een maatwerk dakkapel

De kozijnen van onze dakkapellen worden standaard voorzien van HR++ beglazing. Daarnaast is er nog meer keuze uit bijvoorbeeld HR+++ beglazing, dit wordt veel toegepast in nieuwbouw woonhuizen. Wenst u een dakkapel voor het realiseren van een badkamer? Denk dan eens aan de optie satijnglas. Ook leverbaar is zonwerende beglazing om een warme kamer te voorkomen. Mogelijkheden genoeg om van het mooie uitzicht te genieten of om inkijk van buitenaf tegen te gaan.

Dakkapel offerte

Benieuwd naar de kosten voor uw ideale dakkapel? Bekijk dan onze dakkapel prijzen of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Deze kunt u eenvoudig en snel via onze offerte module aanvragen. U ontvangt vervolgens binnen enkele dagen uw offerte per e-mail. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Wij nemen contact met u op