Een dakkapel moet goed geïsoleerd worden. Zo zorgt u voor een besparing op de stookkosten en zorgt u ervoor dat de ruimte met de dakkapel een fijne temperatuur heeft. De dakkapellen van BM Daktechniek zijn voorzien van duurzame materialen met hoge isolatiewaarden.

Isolatie van de zijwanden

De zijwanden van uw maatwerk dakkapel kunnen bijvoorbeeld door ons worden voorzien van steenwol isolatie met een hoge isolatiewaarde. Tussen de isolatie en de afwerking van de buitenzijde van uw dakkapel kan een een folie worden aangebracht dat ervoor zorgt dat water wordt geweerd en damp wordt doorgelaten. Zo kan vocht van binnenuit verdampen en wordt vocht (regen) van buitenaf geweerd.

Isolatieglas

De dakkapellen van BM Daktechniek worden geleverd met HR++ dubbele beglazing. Hiermee bespaart u op de stookkosten en heeft u geen last van tochtende of ijskoude ramen. U kunt bij ons ook HR+++ nemen. Dit driedubbele glas heeft de hoogste isolatiewaarde.

Isolatie van het dak

Het dak en de zijwanden van uw nieuwe dakkapel wordt voorzien van goede isolatiematerialen, in overleg met u te bepalen. Het plafond van een dakkapel van BM Daktechniek worden standaard zonder binnen afwerking opgeleverd. Zo kunt u zelf spotjes of elektra aanbrengen. Tegen een meerprijs kunnen wij ook de afwerking van het plafond voor u doen.

Zonder zorgen geïsoleerd

Een dakkapel van BM Daktechniek is standaard voorzien van isolatie zodat u zelf geen extra isolatie hoeft aan te brengen maar heerlijk kunt genieten van meer ruimte en licht door uw nieuwe dakkapel.

Bekijk uw ideale dakkapel in onze showroom

In onze dakkapel showroom in Harderwijk kunt u diverse opstellingen bekijken. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden op het gebied van profielen, beslag, beglazing en isoloatie. Maakt geheel vrijblijvend een afspraak voor een bezoek.

Wij nemen contact met u op