Met een dakkapel van BM-daktechniek koopt u meer licht, meer ruimt en meer waarde voor uw huis. Een dakkapel heeft weinig onderhoud nodig en is gewoon mooi!

De voordelen van een dakkapel

De aanschaf van een dakkapel is voor veel mensen een grote wens. Terecht, want een dakkapel heeft een groot aantal voordelen en op vrijwel alle huizen is het plaatsen van een dakkapel mogelijk?
Wij geven hieronder de top 5 van redenen om de aanschaf van een dakkapel te overwegen.
Zit uw overweging erbij?

Vijf goede redenen voor de aanschaf van een dakkapel

1 Ruimte
Ruimte in huis die onder een schuin dak zitten zijn niet altijd efficiënt te gebruiken. De beloopbare ruimte is klein en de ruimte direct onder het schuine dak is eigenlijk niet goed te gebruiken. Met het plaatsen van een dakkapel zorgt u ervoor dat er meer leefruimte ontstaat. Op die manier creëert u zomaar een extra (slaap)kamer in huis

2 Licht
Met het plaatsen van een dakkapel wordt een donkere zolder opeens een lichte ruimte. Natuurlijk kan een dakraam ook zorgen voor extra daglicht, maar u zult verbaasd staan hoeveel licht er door het grote glasoppervlak van een dakkapel naar binnen valt.

3 Meerwaarde
Met een dakkapel op uw huis ontstaat er een flink aantal extra vierkante meters woonoppervlakte. De waarde van uw huis wordt o.a. bepaald door de grootte en het aantal goed bruikbare kamers in uw huis. Met het plaatsen van een dakkapel stijgt dus de verkoopwaarde van uw huis!

4 Mooi
Een moderne dakkapel kan helemaal in de stijl van uw huis worden gebouwd. Daarmee wordt de dakkapel echt onderdeel van de stijl van uw huis. Dat is gewoon mooi!

5 Weinig onderhoud
Een dakkapel kan van veel materialen worden gemaakt. Een dakkapel kan worden gemaakt van hout, kunststof, polyester of zink. Een houten dakkapel kunt u prima zelf onderhouden en bij een kunststof of zinken dakkapel is weinig onderhoud nodig.

Offerte aanvragen voor uw dakkapel

Wilt u weten wat een dakkapel voor uw woning zou kosten? Met onze offerte-tool stelt u in slechts 6 stappen uw dakkapel samen en vraagt u online een dakkapel offerte aan. U ontvangt binnen enkele dagen een vrijblijvende gespecificeerde indicatieve offerte per e-mail.