Een dakkapel met screen

Verkoelt de ruimtes

Als u een dakkapel van BM Daktechniek laat plaatsen kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Met een dakkapel zorgt u voor licht en ruimte in uw huis. Om uw dakkapel compleet te maken kunt u ervoor kiezen om een screen bij uw dakkapel te plaatsen.

Een screen is vooral bedoeld om licht en warmte buiten te houden. Het screendoek is geweven van dunne glasvezel draden, omhuld met een PVC laagje. Het doek reflecteert zonnestralen waardoor het glas de ramen niet opwarmt. Screens worden vaak geleverd voor ruimtes waar u overdag verblijft. Denk bijvoorbeeld aan een werkkamer. Het is veel prettiger om bij daglicht dan bij het licht van een lamp te werken.

Voordelen van een screen bij een dakkapel

  • Filter voor licht en warmte: Met een screen filtert u licht en warmte. U zorgt voor een zacht en diffuus licht in de kamer en u houdt in de zomer de ergste warmte buiten.
  • Privacy: Vanuit huis kunt u overdag zonder problemen door het screen naar buiten kijken. Buren of mensen vanaf de straat kunnen minder makkelijk bij u naar binnen kijken en zien alleen contouren.
  • Sierlijk: Een screen neemt niet veel ruimte in beslag en zijn bescheiden aanwezig. Screendoek is in tientallen kleuren verkrijgbaar.

 

Hoe worden screens bij een dakkapel gemonteerd?

De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik. Aan beide zijden van het raam zijn geleiders gemonteerd en het doek glijdt tussen de geleiders verticaal naar beneden. Onze screens worden elektrisch bediend.

 

Wat is de prijs van een screen voor een dakkapel?

De prijs van een screen is afhankelijk van het materiaal en de afmeting. Wij leveren uitsluitend elektrisch bedienbare screens, voorzien van de Somfy Altus elektrische motor. Zo’n motor is zo goed als storingsvrij. De elektrische bediening van onze screens wordt geleverd met een draadloze wandschakelaar. Zo kunt u de bediening niet kwijtraken!

 

Bekijk onze screens

In onze showroom in Harderwijk kunt u een voorbeeld van onze screens bekijken. Maak vooraf een afspraak, zodat we de tijd kunnen nemen voor een toelichting.

Inspiratie en
Ideeën nodig?

Bekijk ze hieronder

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand november 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen