Dakkapel met rolluik

Een rolluik reguleert de temperatuur

Als u een dakkapel van BM Daktechniek op uw huis plaatst, geniet u van extra ruimte en licht. Wilt u ook zorgen voor een manier om de temperatuur te reguleren en wilt u zorgen dat de kamer met de dakkapel echt donker wordt? Kies dan voor een dakkapel met een rolluik.

Voordelen van een dakkapel met rolluik

Veel van onze klanten kiezen voor een rolluik bij hun dakkapel. Van een rolluik bij de dakkapel heeft dan ook veel plezier. Wij zetten de voordelen van een rolluik op een rij

 • Verduisterend
  Met een rolluik kunt u ervoor zorgen dat een ruimte echt donker wordt. Ideaal als de dakkapel bij een slaapkamer hoort. Lekker als u ongestoord wilt uitslapen of voor kleine kinderen die op tijd moeten slapen.
 • Isolerend
  Met een rolluik zorgt u ervoor dat u in de zomer de warmte en in de winter de kou buiten de deur houdt. Op die manier bespaart u in de winter op stookkosten en hoeft u, zelfs bij een warme zomer, geen kosten te maken om de kamer te koelen.
 • Geluidswerend
  Een rolluik voor uw dakkapel dempt omgevingsgeluiden. Fijn als u ongestoord van uw nachtrust wilt genieten.
 • Privacy
  Met een rolluik zorgt u ervoor dat men van buitenaf geen zicht op de kamer heeft. Buren of mensen vanaf de straat kunnen niet meer bij u naar binnen kijken.
 • Inbraakbeveiliging
  Een rolluik zorgt voor een extra drempel voor inbrekers.

 

Hoe worden rolluiken bij een dakkapel gemonteerd?

Een rolluik bestaat uit horizontale lamellen en verdwijnt, als deze omhoog is, in een zogenaamde rolluikkast. Het rolluik kan door ons worden geïntegreerd in de constructie van de dakkapel. Dat is goedkoper dan deze later te laten plaatsen. Onze rolluiken worden elektrisch bediend.

 

Wat is de prijs voor een rolluik voor een dakkapel?

De prijs van een rolluik of screen is afhankelijk van het materiaal en de afmeting. BM Daktechniek levert uitsluitend elektrisch bedienbare rolluiken, voorzien van de Somfy Oximo elektrische motor. Zo’n motor is zo goed als storingsvrij en beschikt over obstakel- en hindernisherkenning. De elektrische bediening van onze rolluiken wordt geleverd met een draadloze wandschakelaar. Zo kunt u de bediening niet kwijtraken!

 

Bekijk onze rolluiken

In onze dakkapel showroom in Harderwijk kunt u een voorbeeld van onze dakkapellen met rolluiken bekijken. Maak vooraf een afspraak, zodat we de tijd kunnen nemen voor een toelichting.

Inspiratie en
Ideeën nodig?

Bekijk ze hieronder

Klanttevredenheid op basis van 543 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand januari 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen