De wintertijd is weer van kracht en de dagen worden snel korter. De donkere dagen zijn in aantocht. Door het plaatsen van dakkapellen heeft u daar minder last van. Ze brengen meer licht in uw woning en creëren bovendien meer ruimte in huis.

Dakkapellen brengen extra ‘gezond’ licht in huis

Vooral in de ‘donkere dagen’ van het jaar is het fijn als er wat extra licht in huis komt. In de slaapkamer, de badkamer of op zolder. Extra kunstverlichting is niet altijd een goed alternatief voor natuurlijk licht van buiten.

In huis is het soms lastig om voldoende licht te krijgen, met name voldoende blauw licht. Dit betekent dat het constant lijkt alsof het tijd wordt om te gaan slapen, waardoor u zich minder energiek kunt voelen. Regelmatig komen er studies naar voren die aantonen dat daglicht essentieel is voor simpele taken en lichamelijke processen. Zo helpt daglicht de concentratie te verhogen, zou het ondersteunen bij het verbranden van vet en helpt het depressie voorkomen en genezen. Daarnaast voorziet daglicht in vitamine D, dat ondersteunt bij de weerstand, calciumopname en anti-tumor activiteiten.

Kortom: breng meer natuurlijk licht in huis door het plaatsen van dakkapellen.

Meer woonruimte door plaatsen dakkapellen
Meer woonruimte komt als geroepen als u veel binnen bent, zoals in de herfst en winter. Of als u een extra werkkamer wilt, aparte kamers voor uw kinderen, een hobbyruimte, tv-kamer, chill-hoek of logeerkamer. Dakkapellen zijn dan een uitstekend en betaalbare oplossing.

Verschillende soorten (kunststof) dakkapellen
Een dakkapel is een goede investering en betaalt zichzelf terug wanneer deze kwalitatief hoogwaardig is gebouwd en vakkundig geplaatst. Kies een kapel die ook qua uitstraling past bij uw huis. Er zijn kunststof dakkapellen, dakkapellen van hout. Met een plat dak, schuin dak en zelfs met verhoogde nok voor nog meer ruimte. Kunststof dakkapellen zijn er in verschillende stijlen en worden bij voorkeur op maat gemaakt. Dat geldt ook voor houten. Kies bij voorkeur voor goede isolatie. Zo voorkomt u dat kostbare warmte en energie verloren gaat.

Op zoek naar kwaliteit voor een concurrerende prijs?

BM Daktechniek levert uitsluitend kwaliteitsdakkapellen op maat met een hoge isolatiewaarde van kunststof en/of hout. Ze worden geheel naar uw persoonlijke wensen vervaardigd, nauwkeurig geplaatst en keurig afgewerkt. De prijs is concurrerend. Bekijk de prijzen dakkapel en vraag vrijblijvend een offerte dakkapel aan.

Wij nemen contact met u op