Dakkapel Zwolle

Een dakkapel op maat in Zwolle

Bent u de trotse eigenaar van een huis in Zwolle en wilt u een dakkapel aanschaffen? Heel fijn dat u onze website bezoekt. Op onze site leest u veel informatie over dakkapellen en alle wat daarbij komt kijken. BM Dakkapel is dan ook gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van maatwerk dakkapellen in heel Nederland. We zijn een echt familiebedrijf. Dakkapellen bouwen is maatwerk. We beschouwen iedere opdracht als een uniek project waar we de allerbeste kwaliteit voor willen leveren. Met een team van echte dakkapel specialisten bouwen we ook voor u de ideale dakkapel in Zwolle.

Direct een offerte aanvragen
Kunststof dakkapel, dakkapel Zwolle,

Dakkapel die past bij uw woning in Zwolle

Het plaatsen van een dakkapel op uw huis is meer dan het maken van een kamer. Met het plaatsen van een dakkapel doet u een belangrijke investering in uw woning én uw woonplezier. Met een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek zorgt u ervoor dat de zolderverdieping van uw huis kan worden gebruikt als slaapkamer, kinderkamer of werkkamer. Onze ervaren timmerlieden genieten iedere keer weer wanneer onze klanten zich verbazen over de enorme ruimte en hoeveelheid licht die ontstaat na het plaatsen van een dakkapel.

De juiste dakkapel kiezen

Het type woning waarin u woont, bepaalt de uitstraling van de dakkapel die u zoekt. Bij BM Daktechniek bouwen we alleen maatwerk dakkapellen. Wij vinden dat een dakkapel 100% moet passen bij de stijl van uw huis. We bekijken altijd vooraf met u – op basis van uw budget – de mogelijkheden voor maat, materiaal, kleuren en extra’s voor uw unieke dakkapel zodat deze helemaal past bij uw woning in Zwolle. Wij bouwen de dakkapel naar uw wensen en zorgen dat de dakkapel voor uw woning in Zwolle in één dag wordt geplaatst.

Vergunning voor een dakkapel in Zwolle?

De vergunningsplicht verschilt per gemeente. Hoe dit in Zwolle geregeld is, kunt u online opvragen via de website omgevingsloket.nl. Dat is best belangrijk om vooraf te doen, want in veel gemeenten in Nederland heeft u een vergunning nodig wanneer u een dakkapel aan de straatkant (voorkant) van uw huis wilt plaatsen. Voor een dakkapel aan de achterzijde van uw huis is het meestal niet nodig om een vergunning te hebben. BM Daktechniek kan tegen meerprijs het aanvragen van een vergunning voor u verzorgen.

Ontwerp uw ideale dakkapel

Bij BM Daktechniek is maatwerk altijd de standaard. We zorgen ervoor dat de dakkapel in Zwolle helemaal past bij uw verwachtingen. Samen met onze adviseur bepaalt u de breedte, de hoogte en het aantal (draaikiep) ramen van uw ideale dakkapel. U kunt kiezen voor handige extra’s zoals insectenhorren of een rolluik of screen. Natuurlijk kiest u ook de kleur van de boeidelen, zijwangen en kozijnen. Wij leveren dakkapellen van hout of kunststof en met een plat of schuin dak. We denken graag met u mee bij het samenstellen van de mooiste dakkapel!

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Zwolle

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over uw dakkapel?

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Zwolle. Met onze adviseur wordt een gesprek gepland waarbij we alle details over uw dakkapel en de plaatsing hiervan bespreken. Natuurlijk weet u vooraf precies de prijs die u gaat betalen voor een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9