Dakkapel Zwolle

Een dakkapel op maat in Zwolle

Zwolle is een dynamische Hanzestad gelegen aan de IJssel. Een stad met een historisch karakter in een moderne jas. Voor iedereen heeft Zwolle wat te bieden. Van veel natuur tot een historisch centrum, er is altijd wat te zien. Bent u nu één van de gelukkige eigenaren van een woning in Zwolle? Verrijk uw woonhuis dan met een dakkapel in Zwolle. Zo geniet u nog meer van uw prachtige stad.

Altijd een passende dakkapel in Zwolle

BM Daktechniek stelt altijd in overleg met u, uw ideale dakkapel samen. Zo houden wij rekening met uw wensen, maar ook met uw woning. Wanneer u bijvoorbeeld een moderne nieuwbouwwoning in Breekamp heeft gekocht, dan zorgen wij ervoor dat uw woning naadloos aansluit op uw nieuwe woning. Maar ook als u een woonhuis met een klassieke uitstraling bezit, kunnen wij de perfecte dakkapel voor u samenstellen. Of dit nu een houten of een kunststof dakkapel is, wij staan graag voor u klaar.

Strakke kunststof dakkapel in Zwolle

Eén van de mogelijkheden is deze strakke kunststof dakkapel aan de Sint Michaëlstraat. Deze variant is volledig afgewerkt met massieve gladde kunststof beplating in het antracietgrijs. Tevens zijn de vaste ramen voorzien van een ventilatierooster voor een natuurlijke doorluchting. De dakkapel beslaat twee ruimtes waardoor er optimale ruimtewinst is.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan via onze online offerte tool. U ontvangt binnen enkele dagen onze gratis indicatieve offerte. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom te Harderwijk. Wij staan graag voor u klaar.

Klanttevredenheid op basis van 492 beoordelingen

9