Het wordt steeds aantrekkelijker om uw huis zo energie zuinig mogelijk te maken. Dit kan op vele verschillende manieren. Zo ook door middel van een dakkapel van BM Daktechniek. Het verbouwen en isoleren van uw woonhuis is een kostbare aangelegenheid. Om u tegemoet te komen in de kosten is nu de Energiebespaarlening van het Nationaal Energie Bespaar Fonds in het leven geroepen.

Besparen met een dakkapel

Naast het comfort van een dakkapel van BM Daktechniek zorgen wij er ook voor dat uw dakkapel aan de juiste eisen qua isolatiewaarde voldoet. Zo worden al onze dakkapellen minimaal met HR++ (U 1,1 W/m2K) beglazing opgeleverd en werken wij met een minimale isolatiewaarde van Rc 3.5 W/Mk. Doordat wij maatwerk dakkapellen leveren is het uiteraard mogelijk om ook te kiezen voor triple beglazing of een hogere isolatiewaarde. Ook zijn aanvullende opties en extra’s mogelijk die uw dakkapel aangenamer maken, denk hierbij bijvoorbeeld aan een koude werend elektrisch bedienbaar rolluik.

De Energiebespaarlening

Er zijn veel verschillende energiebesparende maatregelen die u kunt uitvoeren om uw woonhuis te verduurzamen. Een aantal veel voorkomende zijn: dakisolatie, gevelisolatie, hoogrendementsglas, hoogrendementsketel, spouwmuurisolatie, zonnepanelen en bijvoorbeeld asbestsanering. Met een dakkapel van BM Daktechniek pakt u de dakisolatie en hoogrendementsglas aan.
Het Nationaal Bespaar Fonds biedt u een aantrekkelijke mogelijkheid om de energiebesparende investeringen te financieren met de Energiebespaarlening. Zo kunt u boetevrij extra aflossen, heeft u een aantrekkelijke rente en kunt u tot wel € 25.000, = lenen. Kijk op de website voor meer informatie!

Dakkapel offerte

Wilt u alvast een indicatie voor de prijs van de door u gewenste dakkapel is? Vraag dan gemakkelijk en snel online een offerte bij ons aan. Heeft vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Wij nemen contact met u op