Is uw oude dakkapel toe aan vervanging, maar zijn de kosten daarvoor u nu te hoog? In dat geval kan renovatie een oplossing zijn. Renoveren biedt de mogelijkheid om uw dakkapel te verbeteren zonder de investering van een compleet nieuwe. In veel gevallen is renovatie voordeliger dan het plaatsen van een nieuwe dakkapel. U kunt wel tot 25% besparen.

Bij dakkapel renovatie worden over het algemeen de kozijnen, bekleding, isolatie en dakbedekking vervangen. De laatste jaren is de duurzaamheid van materialen enorm verbeterd. Houten kozijnen kunt u bijvoorbeeld direct vervangen door goed sluitende kunststof kozijnen met isolatieglas HR++. Energiebesparend in de winter en warmte afstotend in de zomer. Ook zijn er volop nieuwe kleuren en materialen beschikbaar om uw oude rabatdelen te vervangen en verfraaien.

Wanneer dakkapel renoveren?

Of renoveren in uw geval mogelijk is en wat de kosten van renovatie zijn ten opzichte van vervanging, wordt duidelijk bij een deskundige inspectie. BM Daktechniek heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het produceren, plaatsen, onderhouden en renoveren van kwalitatieve dakkapellen. BM Daktechniek inspecteert uw dakkapel grondig en adviseert u vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten van renovatie of vervanging.

Vergunning nodig bij renovatie?

Bij renovatie kunt u ook kiezen voor verbreding van uw bestaande dakkapel. Houd dan rekening met de geldende regels voor omgevingsvergunningen (voorheen bouwvergunning) in uw gemeente. Voor renovatie is over het algemeen geen vergunning vereist, mits het formaat gelijk is en kleuren en materialen niet grondig veranderen. Doe voor de zekerheid altijd even de vergunning check.

BM Daktechniek adviseert over renovatie dakkapel

Renovatie, verbreding of vervanging van uw dakkapel regelt BM Daktechniek in 1 dag. Nieuwsgierig naar de prijs dakkapel of de kosten van renovatie? Vraag een offerte dakkapel aan. Ook voor renovatie van uw kunststof dakkapel.

Meer informatie over vergunningen en uw dakkapel leest u hier.

Wij nemen contact met u op