Dakkapel Hilversum

Een dakkapel voor jouw huis in Hilversum

Met een huis in Hilversum ben je de trotse bezitter van een waardevol bezit. Je huis is de laatste jaren veel meer geld waard geworden en je geniet ongetwijfeld van je woongenot. Met een dakkapel op je huis in Hilversum kun je nog meer waarde toevoegen aan je huis. Je creëert licht en ruimte en je maakt van je zolderverdieping een echt onderdeel van je woonhuis. Als je online gaat inventariseren wat de mogelijkheden zijn, zul je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer zien. Wij zijn BM Daktechniek, een familiebedrijf uit Harderwijk. Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van maatwerk dakkapellen in heel Nederland. Met een ploeg echte dakkapel specialisten maken we ook voor jouw huis in Hilversum de ideale dakkapel. Lees snel verder.

Direct een offerte aanvragen

Waarom een dakkapel in Hilversum?

Het is duidelijk; met een dakkapel maak je van je zolderverdieping een werkkamer, slaapkamer of ideale speelkamer voor de kinderen. Een dakkapel heeft veel glas en geeft daardoor een enorme hoeveelheid licht op je zolder. Met het plaatsen van een dakkapel voeg je ook een aantal vierkante meter woonoppervlak toe aan je huis. Daarmee vergroot je direct de (verkoop)waarde van jouw woning in Hilversum.

Kies de juiste dakkapel

Een dakkapel is een lange termijn investering. De stijl en ligging van uw huis bepalen welke dakkapel het beste bij uw huis past. Bij BM Daktechniek kunnen we vrijwel alle wensen uitvoeren. Samen met u bepalen we de uitvoering, kleur en materiaalgebruik. We kijken daarbij natuurlijk naar uw budget,  maar ook naar de rest van uw huis en de buurt. Zo weet u zeker dat uw maatwerk dakkapel van BM Daktechniek jarenlang plezier oplevert. Een echte aanwinst voor uw huis.

Dakkapel vergunning nodig in Hilversum?

In de meeste Nederlandse gemeenten heeft u voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde van uw huis een vergunning nodig. Aan de achterzijde kunnen we meestal zonder vergunning een dakkapel plaatsen. Hoe dit precies in Hilversum is geregeld, kunt u het beste ruim voor de plaatsing online controleren. Via omgevingsloket.nl kunt u online nagaan of u voor het laten plaatsen van een dakkapel in Hilversum een vergunning nodig heeft. BM Daktechniek kan ook voor u – tegen vergoeding – een vergunning voor u aanvragen.

De ideale dakkapel voor uw huis in Hilversum

Bij BM Daktechniek is iedere dakkapel maatwerk. We zorgen er graag voor dat de dakkapel voor uw huis in Hilversum helemaal past bij uw wensen. We kijken samen met u naar de mogelijkheden voor maatvoering. Maar ook de indeling van de raampartij van uw dakkapel wordt nauwkeuring afgestemd. Net als het materiaalgebruik, de kleuren en de eventuele extra’s zoals screens, insectenhorren of een draadloos bedienbaar rolluik. Veel is mogelijk met de maatwerk dakkapellen van BM Daktechniek.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Hilversum

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Meer informatie voor een dakkapel op uw huis in Hilversum?

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Hilversum. In een gesprek met onze adviseur worden we alle details over uw dakkapel en de plaatsing besproken. Natuurlijk weet u vooraf precies de prijs die u gaat betalen voor een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek. Bekijk op onze site de fotogalerij van de dakkapellen die we in het hele land geplaatst hebben en bekijk de foto’s van de plaatsing van een aantal recente projecten.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9