Dakkapellen zijn er in vele soorten en maten: plat dak, schuin dak, klein en groot. Wij leveren uw dakkapel maatwerk dus elke hoogte -en breedtemaat is mogelijk. Een dakkapel over één, twee of drie kamers, de keuze is aan u!

Dakkapel op maat

Heeft u een tussen, hoek of vrijstaande woning? Wij leveren de ideale dakkapel. Op basis van uw smaak, wensen en de mogelijkheden die uw huis biedt, bepalen wij in overleg met u de uitstraling en materialen van uw dakkapel. Traditioneel, klassiek, nostalgisch of modern behoren allen tot de mogelijkheden. Met een maatwerk dakkapel kunnen we namelijk al uw dakkapelwensen realiseren.

In Ermelo hebben wel onlangs door het plaatsen van een houten dakkapel van 9.5 meter een donkere verdieping veranderd in een zeer ruime en lichte zolderverdieping. In de toekomst worden hier drie fraaie slaapkamers gerealiseerd. Een mooi voorbeeld van een grote, grotere en grootste dakkapel. Maximale ruimtewinst en waardestijging voor dit vrijstaande woonhuis.

Dakkapel kosten

Wilt u weten hoe groot uw dakkapel mag worden en wat de bijbehorende dakkapel prijs is? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Voor meer informatie en/of vragen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij helpen u graag verder.

Wij nemen contact met u op