Dakkapel Baarn

Geniet in Baarn van een dakkapel

Bent u zich aan het oriënteren om een dakkapel op uw huis in Baarn te laten plaatsen? Daar zijn veel huiseigenaren op dit moment mee bezig. Met een dakkapel op uw huis profiteert u van de extra ruimte die op uw zolder ontstaat. BM Daktechniek is al meer dan 20 jaar specialist in het plaatsen van dakkapellen in heel Nederland. We zijn een familiebedrijf. Bij ons werken gedreven vakmensen die graag de mooiste maatwerk dakkapel voor uw huis in Baarn ontwerpen, bouwen en plaatsen.

Direct een offerte aanvragen

Waarom u een dakkapel in Baarn wilt

Met een dakkapel kunt u van uw zolderverdieping een volwaardige slaap, werk of kinderkamer maken. Een dakkapel geeft licht en ruimte en zorgt ervoor dat u nog meer gaat genieten van uw eigen huis. Met een dakkapel zorgt u bovendien voor een waardestijging van uw huis. Door het plaatsen van een dakkapel ontstaan tenslotte waardevolle extra vierkante meters woonoppervlak. Als u een dakkapel laat maken door BM Daktechniek weet u bovendien dat u een hoogwaardige maatwerk dakkapel koopt. Zekerheid voor jarenlang woonplezier.

Kies de beste dakkapel

Een dakkapel van BM Daktechniek is altijd een maatwerk dakkapel. We bouwen een dakkapel die helemaal past bij de stijl en uitstraling van uw huis. In overleg met u en op basis van uw wensen en budget kiezen we voor het juiste materiaal, de juiste afmetingen en de juiste kleuren. Zo weet u zeker dat de dakkapel helemaal past bij uw huis. De dakkapel voor uw huis in Baarn wordt altijd in één dag geplaatst.

Heb ik een vergunning nodig voor een dakkapel in Baarn?

Via omgevingsloket.nl kunt u online nagaan of u voor het laten plaatsen van een dakkapel in Baarn een vergunning nodig heeft. De regels daarvoor verschillen per gemeente. Het gaat vrijwel altijd over de plek waar u de dakkapel wilt plaatsen. In de meeste gevallen geldt dat alles wat grenst aan openbaar toegankelijk gebied (de weg, openbaar groen of water) meer invloed heeft op de de directe omgeving. Voor een dakkapel die u aan de achterzijde van uw woning wilt plaatsen heeft u daarom niet snel een (omgeving)vergunning nodig. We gaan ervan uit dat u dit voor uw situatie controleert en eventueel aanvraagt. BM Daktechniek kan dit onderzoek ook (tegen vergoeding) voor u doen.

Ontwerp uw ideale dakkapel

Met een dakkapel van BM Daktechniek weet u dat u een maatwerk dakkapel koopt die helemaal pas bij uw huis. Daarvoor maken we – in overleg met u – de juiste keuzen in afmetingen, materiaal en kleur. Maar er valt meer te kiezen. We kunnen uw dakkapel bijvoorbeeld voorzien van extra draaikiepramen, insectenhorren of een rolluik of een screen. In overleg met u komen we hier altijd aan en zult u genieten van de ideale dakkapel.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Baarn

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over uw dakkapel?

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Baarn. In een gesprek met onze adviseur worden we alle details over uw dakkapel en de plaatsing besproken. Natuurlijk weet u vooraf precies de prijs die u gaat betalen voor een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9