Bij het plaatsen van een dakkapel, starten we met het verwijderen van de bestaande dakpannen en het dakbeschot. Het is mogelijk het afvoeren van dit bouwafval in eigen beheer of tegen meerprijs door BM Daktechniek te laten verzorgen.

Indien u er na het plaatsen van uw dakkapel met schuin of plat dak voor kiest het bouwafval door BM Daktechniek te laten afvoeren, dan doen wij dit in samenwerking met Van Vliet Contrans. Dit is een toonaangevend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in afvalverwerking en recycling.

Open dag

Bent u benieuwd hoe het er bij een afvalverwerkingsbedrijf aan toe gaat? Kom dan ook naar de open dag van Van Vliet Contrans. Tijdens deze dag kunt u zien hoe er aan afval een tweede leven wordt gegeven. Van sorteermachines, trucks en vele innovatieve projecten, alles komt aan bod tijdens deze leuke en gezellige dag voor de hele familie.

Waar en wanneer?

Kom op zaterdag 3 september 2016 tussen 10.00 uur en 16.00 uur een kijkje in de keuken nemen bij Van Vliet Contrans in Wateringen. Zowel de toegang als het parkeren is gratis. Er is een kleine kledingtip voor de aanwezigen: Trek dichte schoenen aan.

Het adres is:
Wateringveldseweg 1
2291 HE Wateringen

U kunt zich hier aanmelden voor de open dag. BM Daktechniek wenst u alvast veel plezier.

Dakkapel offerte aanvragen

Wilt u de prijs van een dakkapel aanvragen inclusief het afvoeren van het bouwafval? Dan kunt u bij ons eenvoudig en snel een offerte aanvragen via de website. Voor vragen kunt u zowel telefonisch als per e-mail contact met ons opnemen.