Per direct zijn wij op zoek naar een allround timmerman die als ZZP-er ons team komt versterken.

Over ons

BM Daktechniek is een kleinschalig familiebedrijf uit Ha rderwijk met meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen en dakramen. We leveren kwalitatieve maatwerkdakkapellen. We bieden onze klanten vakkundig advies en professioneel maatwerk. Voor we een dakkapel op maat ontwerpen en bouwen, bezoeken we de klant thuis, denken mee en geven advies. Na opdracht wordt de dakkapel op de afgesproken datum in 1 dag vakkundig geplaatst.

Functieomschrijving

We bieden een afwisselende job voor een ervaren ZZP-er timmerman. Je werkt samen met ons vaste team. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het produceren van maatwerk dakkapellen in onze werkplaats in Harderwijk en het leveren en plaatsen van dakkapellen op locaties in het hele land.

Functie-eisen

We verwachten dat je over toereikende vakkennis beschikt. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent klant- en servicegericht. Je kunt samenwerken binnen een klein team en je woont bij voorkeur in de omgeving van Harderwijk.

Wat bieden wij?

We bieden een uitstekende beloning, een afwisselende part- of fulltime functie in een prettig team met een prima werksfeer.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om als ZZP-er ons team te versterken? Bel of mail voor een kennismaking. Telefoon: 0341 451355 of E-mail: info@bmdaktechniek.nl