Extra woonruimte creëren in de woning wil iedereen. Bij een uitbouw of kelder gaat het vaak om een aanzienlijke verbouwing. Een kostbare en tijdrovende klus. Dat ligt anders als u een zolder heeft en een dakkapel laat plaatsen. De kosten daarvan zijn beperkt, plaatsing kan in één dag en de ruimtewinst is enorm. Bovendien voegt u naast ruimte ook waarde toe aan uw woning.

Extra woonruimte en licht

Meer woonruimte komt als geroepen bij gezinsuitbreiding, als u een extra werkkamer wilt, aparte kamers voor uw kinderen, een hobbyruimte, tv-kamer, chill-hoek of logeerkamer. Het nadeel van de zolder is meestal het gebrek aan daglicht en sta-ruimte. Juist dat is met een dakkapel uitstekend op te lossen.

Verschillende soorten

Een dakkapel is een goede investering en betaalt zichzelf terug wanneer deze kwalitatief hoogwaardig is gebouwd en vakkundig geplaatst. Kies een kapel die ook qua uitstraling past bij uw huis. Er zijn kunststof dakkapellen, dakkapellen van hout. Met een plat dak, schuin dak en zelfs met verhoogde nok voor nog meer ruimte. Dakkapellen zijn er in verschillende stijlen en worden bij voorkeur op maat gemaakt. Kies bij voorkeur voor goede isolatie. Zo voorkomt u dat kostbare warmte en energie verloren gaat.

Een kapel hoeft natuurlijk niet alleen op een zolder geplaatst te worden, maar kan ook worden gebruikt om een bestaande slaapkamer of studeerkamer te vergroten.

Op zoek naar kwaliteit voor een concurrerende prijs?

BM Daktechniek levert uitsluitend kwaliteitsdakkapellen op maat met een hoge isolatiewaarde. Ze worden geheel naar uw persoonlijke wensen vervaardigd, nauwkeurig geplaatst en keurig afgewerkt. De prijs is concurrerend. Bekijk de prijzen dakkapel en vraag vrijblijvend een offerte dakkapel aan

Wij nemen contact met u op