Prefab dakkapel in de wijk Ermelo West

Wat is wonen in Ermelo toch bijzonder leuk. Zoveel te ontdekken en bekijken: Landgoed Staverden, de Schaapskooi, het klimbos en strand Horst. Voor elk wat wils. In mei 2023 hebben we een woning in Ermelo West nog iets mooier, lichter en vooral ruimer mogen maken met een vergunningsvrije kunststof dakkapel ten behoeve van de achtergevel.

De opdracht voor deze dakkapel in Ermelo West

  • Type dakkapel: Vergunningsvrij, kunststof met plat dak
  • Afmeting dakkapel: 2600 mm breed x 1500 mm hoog
  • Kleur kozijn en draaikiepraam: Ral 9001 crème/wit
  • Kozijntype: Verdiept
  • Kleur zijwanden en boeirand: Ral 9001 crème/wit
  • Materiaal zijwanden en boeirand: Verlijmde HPL-beplating

Extra opties

  • Elektrisch bedienbaar Heroal rolluik inclusief Somfy IO motor

Dakkapel specialist voor Ermelo

Heeft u een woning in Ermelo en overweegt u de aanschaf van een dakkapel? Een goed idee! Een dakkapel is altijd een goede investering voor uw woning. U krijgt meer licht, ruimte en de waarde van uw woning zal stijgen door het vergroten van het aantal vierkante meter woonoppervlakte. BM Daktechniek is een echte dakkapel specialist. Dag in dag uit bouwen we in onze eigen werkplaats prefab dakkapellen en plaatsen deze vervolgens met een team van ervaren monteurs. Binnen één dag van dak naar dakkapel!

Een maatwerk dakkapel voor uw woning in Ermelo

Tijdens een persoonlijke kennismaking bij u thuis bespreken we samen met u de uitgebreide dakkapel mogelijkheden. De maximale maatvoering, kleurstelling en alle opties en extra worden in overleg met u bepaald. Het maken van de juiste keuzes is hierin belangrijk. Een dakkapel is een grote investering waar u jarenlang van wilt genieten.

Vraag onze experts om advies

Bent u benieuwd of u een prefab dakkapel kunt laten plaatsen op uw woning in Ermelo? Of heeft u vragen over de prijs van een kunststof dakkapel? Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact op met ons op via onderstaand contactformulier of bereik ons telefonisch via 0341 45 13 55.

Wij nemen contact met u op