Net buiten de stadsmuren van Harderwijk ligt de stadsgracht ‘de Friesegracht’. Naar deze gracht is de wijk vernoemd. Op een superplek nabij het historisch centrum hebben we eind juni 2023 bij een mooie vrijstaande woning aan de Stadsdennenweg twee bestaande dakkapellen vervangen. De eigenaren van deze woning kozen ervoor de huidige houten dakkapellen te vervangen door twee karakteristieke kunststof houtlook dakkapellen.

De opdracht voor deze dakkapellen in de wijk Friesegracht te Harderwijk

  • Type dakkapel: Kunststof met plat dak
  • Afmeting dakkapel(len): 2200 mm breed x 1380 mm hoog
  • Kleur kozijn en draaikiepramen: Ral 7012 basaltgrijs
  • Kozijntype: Verdiept
  • Kleur zijwanden en boeirand: Ral 7012 basaltgrijs
  • Materiaal zijwanden en boeirand: houtlook kunststof rabatdelen

Extra opties:

  • Afvoeren bestaande dakkapellen
  • Insectenhorren
  • Elektrisch bedienbare screens

Dakkapel specialist voor de wijk Friesegracht in Harderwijk

Dakkapellen zijn er niet alleen in allerlei soorten en maten, ook in diverse materialen en kwaliteiten. Als u kiest voor maatwerk, bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Wij maken bij het bouwen van onze dakkapellen -in onze eigen werkplaats te Harderwijk- uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Uw prefab dakkapel wordt binnen één dag wind- en waterdicht door ons ervaren team geplaatst.

Een dakkapel voor uw woning in de wijk Friesegracht in Harderwijk

U heeft grote plannen. U wilt uw leefruimte in huis vergroten zonder een ingrijpende verbouwing. Meer licht en ruimte in uw woning brengen. Geen eenvoudige beslissing. U wilt immers een dakkapel waar u nog jaren van kunt genieten. Ons vakmanschap, onze specialistische kennis en vaardigheden waarborgen een hoge kwaliteit. BM Daktechniek staat garant voor een persoonlijke service voor, tijdens en na het plaatsen van uw dakkapel.

Maak een afspraak voor een dakkapel

Overweegt u een dakkapel te laten plaatsen, dan adviseren we u graag verder in een persoonlijk gesprek bij u thuis. Vul in onderstaand contactformulier uw gegevens in dan sturen we u een voorstel voor een afspraak toe. Tijdens de ontmoeting bij u thuis krijgt u advies en we meten uw dakkapel in. Per e-mail ontvangt u vervolgens een speciaal voor u op maat gemaakte vrijblijvende offerte.

Wij nemen contact met u op