Kwaliteitsbouw op maat vraagt aandacht, vakmanschap en tijd. Wilt u vanaf april dit voorjaar zeker zijn van uw op maat gemaakte kwaliteitsdakkapel, beslis dan nu! Reserveer uw dakkapel en profiteer van de korting.

Bent u op zoek naar meer licht en ruimte in uw huis? Dan is het plaatsen van een dakkapel wellicht een optie. U hoeft hiervoor geen grote verbouwing te laten doen. Met de juiste voorbereiding kan uw dakkapel in 1 dag vakkundig worden geplaatst.

Kies voor kwaliteit
BM Daktechniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in kwaliteitsbouw van dakkapellen op maat. Door heel Nederland. Dus ook in uw gemeente! Dakkapellen van hout en van kunststof of een combinatie van beide. De materialen en constructie dragen het KOMO-keurmerk. U heeft dan ook 10 jaar garantie op de materialen en constructie.

Eerst een afspraak en advies
Wanneer u geïnteresseerd bent in het plaatsen van een kwaliteitsdakkapel, komen we altijd eerst vrijblijvend bij u langs. We luisteren naar uw wensen, beoordelen de mogelijkheden en adviseren u.

Maatwerkofferte
U ontvangt daarna per post of e-mail van ons een gespecificeerde offerte met € 250,- korting bij opdracht. U betaalt bij ons geen aanbetaling! In de offerte is rekening gehouden met het verlaagde btw-tarief van 6% op de arbeidskosten.

Plaatsen dakkapel
Na opdracht plannen we samen de bouw en plaatsing (in 1 dag) definitief in vanaf april 2015. Zo kunt u komend jaar met zekerheid genieten van meer licht en ruimte in uw huis. Bovendien profiteert u nog van het verlaagde btw-tarief op arbeidskosten in de bouw.

Wacht niet langer. Reserveer voor 15 februari uw dakkapel.
Stel uw dakkapel en korting veilig.

Bel of mail ons, of vraag eerst online een indicatieve offerte dakkapel aan voor een dakkapel in 2015. Bekijk onze concurrerende prijzen dakkapellen. Als u ons voor 15 februari 2015 contact, ontvangt u € 250 korting op uw dakkapel vanaf april 2015.