Kunststof dakkapellen en kunststof kozijnen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dat betekent echter niet dat ze niet onderhouden moeten worden. Door vervuiling kan het kunststof grauw en vies worden. Scharnieren worden stroef en rubbers drogen uit. Door uw kunststof dakkapel regelmatig te reinigen of te laten reinigen blijven ze jaren mooi en goed functioneren.

Voor de reiniging van kunststof materialen zijn alle fijne reiniging- en vaatwasmiddelen geschikt. Mits ze met water worden verdund. Voor een optimale reiniging en behoud van de kleur en glans van het kunststof zijn ook speciale reinigingsmiddelen voor handen. Dat geldt ook voor de bewegende delen van de kozijnen.

BM Daktechniek heeft veel ervaring met het plaatsen en onderhouden van kunststof dakkapellen met kunststof kozijnen van Veka. Veka beidt een reiniging set PROTECTION PLUS met verschillende producten voor compleet onderhoud. De set bevat producten voor reiniging van oppervlakten, spray voor onderhoud van bewegende delen en speciale producten om de rubberen afdichtprofielen soepel te houden. De onderhoud setjes van Veka zijn verkrijgbaar bij BM Daktechniek voor € 29.75 (incl. btw).

Onderhoud door BM Daktechniek
Is uw kunststof dakkapel geplaatst door BM Daktechniek, dan kan ook het onderhoud (reinigen) door BM Daktechniek worden verzorgd. Handig als u niet zelf het dak op wilt. Uw gehele dakkapel wordt geïnspecteerd. De buitenkant volledig gereinigd, bewegende delen gesmeerd en rubbers verzorgd. Zo kan uw dakkapel er weer even tegen.

Wilt u meer informatie over onderhoud of een onderhoud set bestellen? Neem dan contact op met BM Daktechniek: tel. 0341 – 45 13 55 of info@bmdaktechniek.nl.