Sinds kort is het mogelijk een kunststof kozijn in uw dakkapel te laten plaatsen dat qua uitstraling nauwelijks verschilt van een echt houten kozijn. Maar wel alle voordelen heeft van een kunststof kozijn. Een hout-look is niet nieuw, maar met name de hoeken van kunststof kozijnen met hout-look verraadde in het verleden nog dat het ging om een ‘look-a-like’. Dankzij de nieuwe HVL-techniek is deze laatste oneffenheid nu verledentijd. 

Veel mensen kiezen voor een kunststof dakkapel in plaats van een houten, omdat kunststof grote voordelen heeft. Denk aan de uitgebreide mogelijkheden in de afwerking, print en kleur waardoor de dakkapellenoptimaal op maat kan worden gestyled. Bovendien is kunststof zeer duurzaam en onderhoudsarm.

Toch wint de traditionele en kwalitatieve uitstraling van echt hout het vaak nog van de strakkere kunststof-look. Kunststof dakkapellen konden de uitstaling van hout al prima benaderen. Dankzij de nieuwe HVL-techniek zijn nu ook de kozijnen nauwelijks meer van echt hout te onderscheiden. HVL (Hout Verbinding Look) is een techniek om de hoeken van kunststof kozijnen, ramen en deuren het uiterlijk en de uitstraling te geven van een houten kozijn, raam of deur.

Dakkapellen met HVL-kozijnen bij BM Daktechniek
BM Daktechniek heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van kwalitatieve maatwerkdakkapellen van kunststof en hout. Ook een combinatie van hout en kunststof is mogelijk. De nieuwe kunststof HVL-kozijnen kunnen in al onze dakkapellen worden toegepast. U ontvangt standaard 10 jaar garantie op uw BM Dakkapel.

BM dakkapellen hebben standaard isolatieglas HR++. Op de materialen zit bovendien standaard 10 jaar KOMO Keurgarantie.

Geïnteresseerd in een dakkapel met hout-look kozijn?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het plaatsen van een dakkapel op uw woning? Wij denken graag met u mee. Het plaatsen neem niet meer dan één dag in beslag. Kijk naar de prijs dakkapel en vraag een offerte dakkapel aan.