Het verlaagde btw tarief van 21% naar 6% op arbeidskosten van dakkapellen is per 1 juli 2015 vervallen. Maar BM Daktechniek zet het btw-voordeel gewoon door! 

Alleen bij BM Daktechniek betaalt u gegarandeerd tot eind van 2015 slechts 6% btw op de arbeidskosten in plaats van 21%. Dat scheelt 15% en al snel een paar honderd euro in de prijs. Uw dakkapel moet wel voor 31 december 2015 gerealiseerd zijn. Wilt u dus nog profiteren van dit btw-voordeel? Vraag dan z.s.m. offerte aan! Zeker als u een vergunning nodig heeft!

Bent u van plan nog dit jaar één of meerdere dakkapellen te plaatsen op uw woning? Kies dan voor persoonlijk advies, meer dan 20 jaar vakmanschap, kwaliteit en het maatwerk van BM Daktechniek in zowel houten als kunststof dakkapellen. Bekijk de ervaringen van klanten op de website.

Kunststof dakkapel of hout?
Er zijn dakkapellen in vele soorten en maten. Gemaakt van kunststof of hout. Met een plat dak, schuin dak en zelfs met verhoogde nok voor nog meer ruimte. Ze zijn er in verschillende stijlen. Kunststof dakkapellen zijn onderhoudsarm en tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van houten. De mogelijkheden zijn zeer groot. Kijk voor inspiratie in de online fotogalerij met meer dan 200 voorbeelden. Een offerte dakkapel aanvragen kunt u eenvoudig via de site doen of bel voor een afspraak.

Maatwerkdakkapel voor een concurrerende prijs
Bij het kiezen van de juiste dakkapel moet u rekening houden met de uitstraling van uw woning. Kunststof biedt veel mogelijkheden op het gebied van afwerking, print en kleur. U kunt een kunststof dakkapel naar eigen wens en stijl laten bouwen, voor een betaalbare prijs.

Vergunning wel of niet nodig?
Gelukkig is niet altijd een vergunning nodig voor het plaatsen van dakkapellen. Veiligheid en goede inpassing in de omgeving kunnen een omgevingsvergunning vereisen, maar dit verschilt per situatie en per gemeente.

Ga naar het digitale omgevingsloket en doe de vergunning check. Dan weet u direct of u voor de plaatsing van uw dakkapellen een vergunning nodig heeft. Hier kunt u ook digitaal uw vergunning aanvragen. Dit kan wel 6 tot 8 weken in beslag nemen! Iedere gemeente hanteert andere richtlijnen voor het bouwen van dakkapellen. Informeer dus altijd naar de actuele richtlijnen binnen uw eigen gemeente.

Profiteer in 2015 van 15% btw-voordeel, alleen bij BM Daktechniek
Alleen bij BM Daktechniek betaalt u gegarandeerd tot eind van 2015 slechts 6% btw op de arbeidskosten in plaats van 21%. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze prijs dakkapel en vraag een offerte dakkapel aan.

Wij nemen contact met u op