Op zaterdag 2 juni wordt dit jaar de Dag van de Bouw georganiseerd. Het is de dag waarop iedereen in ons land de kans krijgt om een kijkje achter de schermen bij bouwprojecten nemen. Het zijn vaak locaties die normaal voor het publiek gesloten zijn. Op de website van Dag van de Bouw kunt u de 129 projecten bekijken die u dit jaar kunt bezoeken.

In 2006 werd voor het eerst de Dag van de Bouw georganiseerd. Het evenement is uitgegroeid tot een echte publiekstrekker. Afgelopen jaar werden de deelnemende bouwprojecten door meer dan 100.000 mensen bezocht. De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de vereniging die ruim 4000 Nederlandse bouwbedrijven vertegenwoordigt.

Bouwend Nederland doet het goed

De totale bouwsector in ons land biedt werk aan ruim 460.000 mensen en is goed voor bijna 5% van het bruto binnenlands product. Bouwend Nederland wil tijdens de Dag van de Bouw graag laten zien dat er in de vele verschillende bouwbedrijven uiterst professioneel en innovatief wordt gewerkt.

Hoge kwaliteit in dakkapellen

BM Daktechniek is zo’n bouwbedrijf waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen. Al meer dan 20 jaar maken en plaatsen we in ons familiebedrijf de mooiste dakkapellen. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie op alle materialen en de constructie van onze dakkapellen.

Neem een kijkje in onze showroom

We doen niet mee aan de Dag van de Bouw, maar u bent altijd van harte welkom in onze dakkapellen showroom in Harderwijk. Hier laten we u graag kennis maken met de verschillende afwerkingen en materialen waarmee we uw ideale dakkapel kunnen bouwen. Als u vooraf een afspraak maakt, nemen we alle tijd voor een kennismaking en toelichting.