Tijdens de zomer kan de temperatuur sterk oplopen. Zeker onder een dakkapel op zolder! Door uw dakkapel te voorzien van zonwerende beglazing, een rolluik of screen blijft de temperatuur constant en bespaart u op de kosten voor airconditioning! De moderne zonwerende oplossingen bieden ook ’s winters voordelen. Dan houden ze uw kamer juist behaaglijk en bespaart u op uw verwarmingskosten.

Hoe werkt zonwerende beglazing
Bij zonwerende beglazing is het HR-glas voorzien van een fijne doorzichtige coating die zorgt dat het glas in de winter de straling van de zon doorlaat en de warmte in uw huis vasthoud. In de zomer is het glas juist zonwerend. Het laat zonlicht vrij naar binnenstromen, maar voorkomt al te sterke opwarming door de zon. Ideaal voor een constant aangename temperatuur op uw zolderverdieping in alle seizoenen. En bovendien energiebesparend.

Rolluiken en screens
Steeds vaker worden dakkapellen voorzien van een geïntegreerd rolluik of screen. Het houdt uw kamer lekker koel in de zomer en is energiebesparend (ook in de winter). Screens zijn zonwerend, maar laten ook licht door. BM Daktechniek kan uw dakkapel voorzien van een geïntegreerd rolluik of screen. Onze rolluiken (merk Heroal – made in Germany) en screens (met Swela doek) zijn standaard in verschillende kleuren en kleurcombinaties leverbaar. U kunt ze dus volledig aanpassen aan de kleurstelling van uw dakkapel en huis.

BM Daktechniek levert dakkapellen en dakramen met zonwerende HR-beglazing, rolluiken of screens
De houten dakkapellen en kunststof dakkapellen van BM Daktechniek worden bij voorkeur direct voorzien van een geïntegreerd rolluik, screen of HR-beglazing 70/40. Bij de constructie  van uw dakkapel houden wij daar direct bij de bouw rekening mee. Dit voorkomt installatiekosten achteraf. Bij rolluiken is het nagenoeg onmogelijk deze achteraf fraai te integreren als hierbij in de constructie geen rekening is gehouden. HR-beglazing 70/40 betekent dat het glas tot 70% meer lichtdoorlatend en 40% meer zonwerend zijn dan gewoon HR++ beglazing.

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel met zonwering?
Wilt u de mogelijkheden van zonwerende HR-beglazing, geïntegreerde rolluiken of screens nagaan? Bel ons of vraag vrijblijvend offerte van uw dakkapel. Vermeld daarbij: ‘Met zonwerende HR-beglazing’ en/of ‘met rolluik of screen’. Het plaatsen van een dakkapel kan in één dag.

 

BM Daktechniek is van 29 juli t/m 25 augustus gesloten. Uw offerteaanvragen zullen wij na 25 augustus z.s.m. in volgorde van binnenkomst behandelen.

We wensen u een fijne zomer toe.

Wij nemen contact met u op