De Rijksoverheid heeft een aantal nieuwe maatregelen aangekondigd per 15 december jl. De genoemde zaken die tijdens de ‘lockdown’ gelden zijn niet van toepassing op de sectoren Bouw en Techniek. Dit betekent dat de voor u geplande werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. Bij BM Daktechniek houden we ons tijdens al onze werkzaamheden aan het protocol ‘Samen veilig doorwerken’.

Welke maatregelen gelden er voor u als opdrachtgever?

Wij vragen u van tevoren aan te geven:

  • of u er bezwaar tegen heeft dat de werkzaamheden worden verricht;
  • of u of uw huisgenoten gezondheidsklachten hebben in relatie tot het coronavirus;
  • of u of uw huisgenoten tot de groep ‘kwetsbare personen’ behoren, i.v.m. ongewilde besmetting door onze timmerlieden.

Daarnaast verzoeken wij u vriendelijk:

  • om minimaal 1,5 meter afstand van onze timmerlieden te houden;
  • om het huis goed te ventileren;
  • om de ruimte van de te plaatsen dakkapel goed bereikbaar te maken;
  • om de deurklinken en dergelijke meerdere malen per dag schoon te maken tijdens onze werkzaamheden.

Hebben we een afspraak staan voor het vrijblijvend inmeten of plaatsen van uw dakkapel, maar heeft u klachten die mogelijk duiden op het coronavirus? Dan vragen wij u dit tijdig bij ons te melden zodat we de afspraak kunnen verzetten. Zonder tegenbericht van uw kant komen we alle afspraken conform planning na.

Reparatie, klachtafhandeling of andere diensten bieden we op dit moment nog altijd aan met in achtneming van de maatregelen. Minder spoedeisende werkzaamheden worden na 19 januari 2021 ingepland.

Heeft u vragen over de geplande (inmeet)- afspraak bij u thuis of de levering van uw nieuwe dakkapel in deze bijzondere tijd? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dank voor uw begrip en medewerking.