Kunststof dakkapel in Ugchelen met insectenhorren in de draaikiepramen

Ugchelen is een dorpje ten zuiden van Apeldoorn en heeft zo’n 7000 inwoners die in 2700 huizen wonen. De wijk Zuidwest in Ugchelen is een kindvriendelijke wijk, dichtbij alle voorzieningen. In het vroege voorjaar van  2021 plaatste BM Daktechniek een vergunningsplichtige dakkapel aan de voorgevel op de 2e etage van dit huis in Ugchelen.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Zuidwest in Ugchelen

  • Type dakkapel: kunststof met plat dak
  • Afmetingen: 240 cm breed en 150 cm hoog
  • Kleur kozijn en zijwanden: Ral 9001 crème/wit
  • Kleur draaikiepramen en boeideel: Ral 5011 staalblauw
  • Materiaal zijwanden en boeideel: gladde kunststof beplating

Extra opties

  • Twee insectenhorren in de draaikiepramen

Dakkapel specialist voor Ugchelen

Wilt u een dakkapel in Ugchelen aanschaffen? Dan bent u zich op de juiste website aan het oriënteren. BM Daktechniek heeft als specialist meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Apeldoorn, Ugchelen en omgeving. Dakkapellen bouwen en plaatsen is vakwerk. Een investering in uw huis in de vorm van een dakkapel laat u toch aan vakmensen over? Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Ugchelen

Iedere huis is uniek. Daarom is ook iedere dakkapel van BM Daktechniek uniek. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die past bij de uitstraling, vorm en kleur van uw huis. We kiezen – samen met u – voor de afmetingen, het materiaal en de juiste kleuren moeten passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Zo weet u zeker dat u een dakkapel krijgt waar u heel veel jaren plezier van heeft.

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw woning in Ugchelen? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag direct een gratis offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel in Ugchelen te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op