Kunststof prefab dakkapel met plat dak,  in Nieuwegein, aan de binnenzijde afgetimmerd

In het voorjaar van 2020 plaatsten we een vergunningsvrije dakkapel op de tweede etage van de voorgevel van dit huis in de wijk Doorslag in het westen van Nieuwegein. De wijk Doorslag is  ontstaan in de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw. De naam Doorslag is de naam van het stuk van de Hollandse IJssel, dat ten zuidoosten van de wijk loopt.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Doorslag in Nieuwegein

  • Type dakkapel: prefab, kunststof met plat dak
  • Afmetingen: 291 cm breed en 150 cm hoog
  • Kleur kozijn: Ral 9016 wit
  • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 7016 antracietgrijs
  • Materiaal zijwanden en boeideel: gladde kunststof beplating

Extra opties

  • Afgetimmerde binnenzijde waarbij plafond , kozijn en zijwanden zijn voorzien van 12 mm watervaste MDF-beplating. Het heel is afwerkt met plinten en een vensterbank.

Dakkapel specialist voor Nieuwegein

Als u op zoek bent naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Nieuwegein, bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Nieuwegein en omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Nieuwegein

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Nieuwegein? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel in Nieuwegein te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op