Dakkapel met insectenhorren en rolluik in Leusden

Leusden ligt 3 kilometer ten zuidoosten van Amersfoort en heeft ruim 30.000 inwoners. Leusden ligt tegen de hellingen van de Utrechtse Heuvelrug en is een groen dorp. Dit huis ligt in de kindvriendelijke wijk ’t Ruigeveld. In deze wijk staan veel woningen uit de jaren ’80 met een ruimte zolderverdieping. Door het plaatsen van een dakkapel wordt zo’n zolderverdieping een ruime werk- slaap- of speelruimte. In de zomer van 2020 plaatste BM Daktechniek een vergunningsvrije dakkapel op de 1e etage aan de achtergevel van dit huis.

De opdracht voor deze dakkapel in Leusden

  • Type dakkapel: kunststof, prefab met plat dak en overstek
  • Afmetingen: 437 cm breed en 175 cm hoog
  • Kleur kozijn: Ral 9001  crème/wit
  • Kleur draaikiepramen, zijwanden en boeideel: Ral 7016 antracietgrijs
  • Materiaal zijwanden: kunststof gevelpanelen van Keralit
  • Materiaal boeideel: kunststof dakrandpaneel van Keralit

Extra opties

  • Elektrisch bedienbaar en geïntegreerd Heroal rolluik inclusief radiografische wandschakelaar en Somfy Oximo motor. In kleur Ral 7016 antracietgrijs
  • Twee insectenhorren in de draaikiepramen
  • Afgetimmerde binnenzijde. Plafond met gipsplaten.
  • De bestaande binnenwand is aangeheeld met Ytong blokken

Dakkapel specialist voor Leusden

Als u op zoek bent naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Leusden, bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Amersfoort, Leusden en omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Leusden

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Leusden? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel in Leusden te verwezenlijken.

.

Wij nemen contact met u op