Prefab dakkapel in de wijk Atol in Lelystad

Er staan 211 woningen in de straat de Bongerd te Lelystad. In april 2023 hebben we twee van deze woningen voorzin van vier mooie kunststof dakkapellen. Deze woningen liggen in de wijk Atol en zijn zeer fraai gelegen in het oostelijk deel van Lelystad. Ook de locatie is top, binnen een kwartier bent u in het vogelparadijs De Oostvaardersplassen Het geeft veel voldoening het woonplezier van deze al prettige woningen verder te vergroten met een dakkapel aan de voor-en achtergevel.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Atol in Lelystad

  • Type dakkapel: vergunning plichtig, prefab, kunststof met plat dak
  • Afmeting dakkapel: 5340 mm breed en 1500 mm hoog
  • Kleur kozijn en draaikiepramen: Ral 9001 Crème wit
  • Materiaal kozijn en draaikiepramen: Kunststof
  • Kozijntype: Verdiept
  • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 5011 Staalblauw
  • Materiaal zijwanden en boeideel: Keralit

Extra opties

  • Ventilatierooster
  • Elektrisch bedienbaar rolluik

Dakkapel specialist voor Lelystad

Ook voor uw woning in Lelystad bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Met een kwalitatieve kunststof dakkapel creëren we de extra ruimte die u nodig heeft voor een lichte werk, hobby of slaapkamer. Door het plaatsen van een dakkapel ontstaat er stahoogte en vergroot u de bewoonbare vierkante meters waar u naar op zoek bent. De eigenaar van deze woning aan de Bongerd te Lelystad is zeer tevreden met de uitbreiding van zijn woning. Lees hier de beoordeling.

De juiste dakkapel voor uw woning in Lelystad

De dakkapel mogelijkheden voor uw woning in Lelystad zijn eindeloos. Er is ruime keuze uit diverse materialen. Uw dakkapel kunt u compleet naar uw wensen samenstellen. Gezamenlijk kijken we naar de uitstraling en het kleurenpallet van uw woning en passen hier het ontwerp van de dakkapel naadloos op aan. Voor iedere smaak en voor elk budget bouwen we de ideale dakkapel.

Interesse in een dakkapel voor uw woning in Lelystad?

Bij BM Daktechniek begrijpen we dat het plaatsen van een dakkapel voor uw woning in Lelystad een belangrijke beslissing is. Met onze kennis adviseren we u graag. Bent u benieuwd naar de prijs van een dakkapel? Vraag dan direct geheel vrijblijvend een online offerte op maat aan. Mail of bel ons gerust wanneer u aanvullende vragen hebt.

Wij nemen contact met u op