Prefab dakkapel in Lelystad, aan de binnenzijde afgetimmerd

Eind 2020 plaatsten we een vergunningsvrije dakkapel aan de achterzijde van dit huis in de wijk Hanzepark in Lelystad. Deze nieuwe wijk ligt pal naast het centrum van Lelystad en heeft veel groen. Met het plaatsen van een dakkapel op de 2e verdieping creëren de bewoners licht en ruimte op hun zolderverdieping.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Hanzepark in Lelystad

  • Type dakkapel: prefab, kunststof met plat dak
  • Afmetingen dakkapel: 428 cm breed en 150 cm hoog
  • Kleur kozijn en draaikiepramen: Ral 9010 wit
  • Materiaal zijwanden en boeirand: gladde kunststof beplating
  • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 7016 antracietgrijs

Extra opties

  • Twee ventilatierooster in de vaste ramen
  • Twee insectenhorren in de draaikiepramen
  • Afwerking binnenzijde dakkapel waarbij plafond, kunststof kozijn en zijwanden zijn voorzien van 12 mm watervaste MDF-beplating. Bovendien hebben we het geheel voorzien van afwerkplinten.

Dakkapel specialist voor Lelystad

Bent u op zoek naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Lelystad? Dan bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Lelystad en omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Lelystad

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Lelystad? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U  kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel voor uw huis of bedrijf in Lelystad te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op