2,2 meter brede kunststof prefab dakkapel met plat dak in Lelystad

In het voorjaar van 2020 plaatsten we een vergunningsvrije dakkapel op de tweede etage van de achtergevel van dit huis in ”de Karveel” in Lelystad. De Karveel is een kindvriendelijke woonwijk in het westen van Lelystad, op loopafstand van bosgebied ‘Het Zuigerplasbos’ en niet ver van het IJsselmeer.

De opdracht voor deze dakkapel in Lelystad

  • Type dakkapel: prefab, kunststof met plat dak
  • Afmetingen: 220 cm breed en 150 cm hoog
  • Kleur kozijn: Ral 9016 wit
  • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 5011 staalblauw
  • Materiaal zijwanden en boeideel: gladde kunststof beplating

Extra opties

  • Insectenhor in het draaikiepraam

Dakkapel specialist voor Lelystad

Als u op zoek bent naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Lelystad, bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Lelystad en omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Lelystad

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Lelystad? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel voor uw huis of bedrijf in Lelystad te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op