Kunststof dakkapellen in Leiderdorp-Buitenhof-Oost-Zuid

Buitenhof-Oost-Zuid is een woonwijk met bijna 2000 inwoners ten noorden van het centrum van Leiderdorp.  De wijk is groen en kindvriendelijk.  In het voorjaar van  2024 plaatste BM Daktechniek een prefab dakkapel met verdiepte kozijnen aan de voor- en achtergevel van deze woning aan de Annie M.G. Schmidtstraat. De dakkapellen werden geplaatst op de 2e etage op een normale dakhelling (35,6 graden). De dakkapellen werden geplaatst op een zogenaamde gordingkap. Een gordingkap is een dakconstructie waarbij de houten draagbalken in de lengterichting van het dak lopen.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Buitenhof-Oost-Zuid in Leiderdorp

  • Type dakkapel: prefab kunststof met plat dak
  • Afmetingen dakkapel voorgevel: 270 cm breed en 150 cm hoog
  • Afmetingen dakkapel achtergevel: 420 cm breed en 150 cm hoog
  • Kleur kozijnen en draaikiepraam : Ral 9016 wit
  • Kleur zijkanten en boeidelen: Ral 5011 staalblauw
  • Materiaal zijkanten en boeidelen: Keralit rabatdelen
  • Kozijntype: verdiept

Extra opties

  • Overstek van 12 cm rondom
  • Afvoeren bouwafval

Dakkapel specialist voor Leiderdorp – Buitenhof-Oost-Zuid

Woont u in de wijk Buitenhof-Oost-Zuid in Leiderdorp en overweegt u een dakkapel aan te schaffen? BM Dakkapel helpt u graag verder. We zijn een echt dakkapel specialist. Als familiebedrijf maken en plaatsen we als meer dan 20 jaar dakkapellen in heel Nederland geplaatst. Een dakkapel is een investering in uw huis, uw woongenot en de waarde van uw huis. Logisch dat u uw investering zo verstandig mogelijk wilt doen. De vakmensen van BM Daktechniek staan uw graag te woord over alle mogelijkheden voor de dakkapel voor uw huis.  Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Leiderdorp

Voor BM Daktechniek is iedere dakkapel een uniek project.  Een dakkapel moet altijd passen bij de uitstraling van uw huis. Door samen met u alle mogelijkheden te bespreken voor wat betreft uitstraling, vorm en kleur van de dakkapel ween we zeker dat u een dakkapel krijgt waar u heel veel jaren plezier van heeft. Bekijk onze fotogalerij voor inspiratie.

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw woning in Leiderdorp? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag direct een gratis offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

We komen altijd persoonlijk van tevoren bij u in Leiderdorp langs om de mogelijkheden uitvoerig te bespreken.  Tijdens de ontmoeting bij u thuis met onze dakkapel adviseur worden alle vragen beantwoord, uw dakkapel wordt vrijblijvend en zeer nauwkeurig ingemeten en zo weet u zeker dat u de ideale dakkapel voor uw huis in Leiderdorp gaat verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op