Houten dakkapel met Red Cedar rabatdelen in Harderwijk

Friesegracht-Zuid is een buurt ten zuiden van het centrum van de stad Harderwijk.  Het is een gewilde woonwijk dichtbij station, streekziekenhuis en scholen. In het voorjaar van 2021 plaatste BM Daktechniek een vergunning plichtige dakkapel op de 2e etage aan de zijgevel van dit huis aan de rand van de buurt Friesegracht-Zuid in Harderwijk.

De opdracht voor deze dakkapel in de buurt Friesegracht-Zuid in Harderwijk

  • Type dakkapel: houten dakkapel
  • Afmetingen: 280 cm breed en 150 cm hoog
  • Kleur kozijnen, zijwanden, boeideel en zijwanden: grondverf
  • Materiaal zijwanden: Red Cedar rabatdelen
  • Materiaal boeideel: Paneel van Red Cedar (glad)

Extra opties

  • Twee ventilatieroosters in de vaste ramen
  • Zinken kraal
  • Boeideel is voorzien van een dubbele gootlijst (3 cm) van Red Cedar

Dakkapel specialist voor Harderwijk

BM Daktechniek is gevestigd in Harderwijk en dé dakkapel specialist. We maken dakkapellen in onze eigen werkplaats. Als de dakkapel klaar is,  plaatsen we deze met een team van ervaren timmerlieden. We doen dat in heel Nederland.  We zijn een echt familiebedrijf waar samenwerken, kwaliteit en uitstekend contact met de klant belangrijk zijn. We bouwen en plaatsen ook voor uw woning – in de regio Harderwijk – de mooiste dakkapel.

Een maatwerk dakkapel voor uw woning in Harderwijk

Natuurlijk moet een dakkapel passen bij uw huis. Heel veel is mogelijk. We bepalen samen met u de ideale kleuren, materialen en afmetingen van uw nieuwe dakkapel. Zo weet u zeker dat u lang zult genieten van de dakkapel voor uw huis in Harderwijk.

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Harderwijk? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we vooraf bij uw langs. Op locatie bij uw woning of bedrijfspand bekijken we de mogelijkheden en bespreken alle opties. Zo werken we toe naar de bouw van de ideale dakkapel voor uw huis in Harderwijk.

Wij nemen contact met u op