Hoge en brede dakkapel met rolluik en afgetimmerde binnenzijde in Harderwijk

De wijk Friesegracht-Zuid is een gewilde woonwijk van Harderwijk, op een steenworp afstand van het historische centrum van de stad. Voorzieningen zoals het NS station, ziekenhuis, winkels, scholen en het gezellige stadstrand zijn niet ver weg.  In het voorjaar van 2021 plaatste BM Daktechniek deze vergunningsvrije dakkapel met plat dak op de 1e etage aan de achtergevel van dit huis in de wijk Friesegracht-Zuid in Harderwijk.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Friesegracht-Zuid in Harderwijk

  • Type dakkapel: kunststof dakkapel
  • Afmetingen: 493 cm breed en 175 cm hoog
  • Kleur kozijn: Ral 9016 wit
  • Kleur zijwanden en dakrand: Ral 7016 antracietgrijs
  • Materiaal zijwanden: kunststof gevelpanelen van Keralit
  • Materiaal dakrand: kunststof dakrandpaneel van Keralit

Extra opties

  • Twee ventilatieroosters in de vaste ramen
  • Twee insectenhorren in de draaikiepramen
  • Elektrisch bedienbaar en geïntegreerd Heroal rolluik inclusief radiografische wandschakelaar en Somfy Oximo motor.

Dakkapel specialist voor Harderwijk

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige dakkapel voor uw huis in Harderwijk bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. BM Daktechniek is een familiebedrijf dat al tientallen jaren dakkapellen op maat maakt. De in eigen werkplaats gemaakte dakkapellen worden door een eigen team van ervaren timmerlieden geplaatst. We doen dat in heel Nederland.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Harderwijk

Een dakkapel van BM Daktechniek is maatwerk. Ieder huis is anders en smaken verschillen. We kiezen samen met u de afmeting, het materiaal en de kleur voor een dakkapel die past bij de uitstraling van uw huis.

Showroom in Harderwijk

Als u in Harderwijk woont kunt u eenvoudig een kijkje nemen in onze showroom. Als u vooraf een afspraak maakt nemen we de tijd om u kennis te laten maken met onze werkwijze en kunt u voorbeelden van dakkapellen en opties bekijken. Neem voor een bezoek telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0341 – 451 355 of stuur een e-mail naar info@bmdaktechniek.nl. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voordat we een dakkapel voor uw gaan bouwen komen we bij u langs. We bekijken de situatie en de mogelijkheden ter plaatse en nemen nauwkeurig alle mogelijkheden en opties met u door. Op die manier is er geen onzekerheid over de manier van werken, de prijs en het uiteindelijke resultaat: een nieuwe dakkapel voor uw huis in Harderwijk.

Wij nemen contact met u op