Dakkapellen aan de voor- en achterzijde in Ermelo

In het voorjaar van 2020 plaatsten we dakkapellen aan de voor- en achterzijde van de tweede verdieping van dit huis in het zuidoosten van Ermelo. De dakkapel aan de achtergevel is vergunningsvrij geplaatst, voor de dakkapel aan de voorzijde is een vergunning aangevraagd

De opdracht voor deze dakkapellen in Ermelo

  • Type dakkapel: prefab, kunststof met plat dak
  • Afmetingen dakkapel voorgevel: 300 cm breed en 150 cm hoog
    Afmetingen dakkapel achtergevel: 497 cm breed en 150 cm hoog
  • Kleur kozijnen: Ral 9016 wit
  • Kleur van de draaiende delen: Ral 7016 antracietgrijs
  • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 7016 antracietgrijs
  • Materiaal zijwanden en boeideel: gladde kunststof beplating
  • Dakkapellen zijn voorzien van EPDM dakbedekking

Dakkapel specialist voor Ermelo

Als u op zoek bent naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Ermelo, bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Ermelo en omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Ermelo

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Ermelo? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel in Ermelo te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op