Dakkapel met sierlijst en zinken kraal in Bunnik

BM Dakkapel heeft in de afgelopen 25 jaar honderden dakkapellen door heel Nederland geplaatst. In Bunnik, een mooi dorpje aan de rand van Utrecht, plaatsten we in het voorjaar van 2021 een vergunningsvrije dakkapel op de 2e etage aan de achtergevel van deze woning.

De opdracht voor deze dakkapel in Bunnik

  • Type dakkapel: kunststof dakkapel met plat dak
  • Afmetingen: 470 cm breed en 175 cm hoog
  • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 7016 antracietgrijs
  • Materiaal zijwanden: kunststof gevelpanelen van Keralit
  • Materiaal boeideel: kunststof dakrandpaneel van Keralit

Extra opties

  • Twee ventilatieroosters in de vaste ramen
  • Twee insecten horren in de draaikiepramen
  • Boeirand voorzien van een sierlijst van Keralit
  • Dakkapel voorzien van een zinken kraal

Dakkapel specialist voor Bunnik

Overweegt u een dakkapel op uw huis in Bunnik te plaatsen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn BM Daktechniek, al meer dan 20 jaar specialist in het bouwen en plaatsen van dakkapellen. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Wij zijn trots op onze kennis en vakmanschap en bouwen graag een dakkapel voor uw huis.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. U bepaalt – in overleg met onze adviseur – welke dakkapel past bij uw huis. We kijken samen met u naar afmetingen, vormen, materiaalgebruik en kleur. Zo ontstaat de ideale dakkapel. Wij bouwen de dakkapel en plaatsen die op uw huis. Zo weet u zeker dat u jarenlang plezier zult hebben van de dakkapel op uw huis.

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Bunnik? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons op nemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel in Bunnik te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op