Dakkapel aan de achtergevel in Amersfoort Vermeerkwartier

In de late herfst van 2021 hebben we een dakkapel aan de achtergevel van dit huis in de wijk Vermeerkwartier (buurt Rubensstraat) in Amersfoort geplaatst. De wijk Vermeerkwartier heeft ruim 6.000 inwoners. Vermeerkwartier heeft een prima ligging met goed voorzieningen. Op korte afstand van deze woning zijn diverse scholen, winkels, sportverenigingen en horecagelegenheden. Met 5 minuten fietsen ben je in de oude binnenstad van Amersfoort en op ongeveer 1,5 kilometer zijn de op- en afrit van de A28. Door het plaatsen van deze brede dakkapel werd de zolderverdieping een volwaardige werk/slaapkamer met veel licht en ruimte.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Vermeerkwartier in Amersfoort

  • Type dakkapel: vergunningsvrij, prefab, kunststof met plat dak
  • Afmetingen dakkapel: 440 cm breed en 160 cm hoog
  • Kleur kozijn en draaikiepraam: Ral 9016 wit
  • Kleur zijwanden en boeidelen: Ral 7016 antracietgrijs
  • Materiaal zijwanden en boeidelen: Volkern kunststof plaat

Extra opties

  • 2 vaste ventilatieroosters
  • 3 insectenhorren
  • Bak voor een screen/rolluik
  • Als onderdeel van deze opdracht hebben we al het bouwafval netjes afgevoerd en een bestaand dakraam verzet

Dakkapel specialist voor Amersfoort

BM Daktechniek is een familiebedrijf met gedreven vakmensen. Onze timmerlieden plaatsen dakkapellen in heel Nederland. Voor ons is ieder project anders. Door persoonlijk contact met onze opdrachtgever zorgen we voor maatwerk dat echt bij de woning past. Jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van dakkapellen zorgt ervoor dat we ook voor uw huis in Amersfoort de ideale dakkapel kunnen maken en plaatsen.

De juiste dakkapel voor uw huis in Amersfoort Vermeerkwartier

Ieder huis is anders. De bouwperiode, stijl, kleurgebruik en ligging bepalen de stijl van het huis. Bij het ontwerpen van een dakkapel kunnen we met de juiste keuzes in afmetingen, materialen en kleuren ervoor zorgen dat de dakkapel perfect bij uw huis past. We gaan in een persoonlijk adviesgesprek met u bekijken welke mogelijkheden er voor uw huis zijn. Natuurlijk passend bij uw budget. We leveren altijd een dakkapel van de hoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u een dakkapel krijgt waar u echt vele jaren plezier van hebt.

Maak een afspraak voor een dakkapel

Wilt u een dakkapel voor uw huis in Amersfoort? Begin met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. We bekijken uw wensen en nemen contact op voor een persoonlijke afspraak. Ter plaatse bespreken we met u de mogelijkheden. Op basis daarvan krijgt u een maatwerk offerte. Na goedkeuring gaan we graag voor u aan de slag!  U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Wij nemen contact met u op