Kunststof dakkapel met elektrisch bedienbaar rolluik in Amersfoort Hogesteeg

Hogesteeg is een buurt in de wijk Vathorst in het noorden van de stad Amersfoort. De wijk is in 2020 opgeleverd en wordt omgeven door water. Het is buurt waar ruim 2.300 mensen wonen. In het voorjaar van 2021 plaatste BM Daktechniek een vergunningsvrije dakkapel op de 2e etage aan de achtergevel van deze woning.

De opdracht voor deze dakkapel in de buurt Hogesteeg in Amersfoort

  • Type dakkapel: kunststof met plat dak
  • Afmetingen: 370 cm breed en 175 cm hoog
  • Kleur kozijn: Ral 9016 wit
  • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 7016 antracietgrijs
  • Materiaal zijwanden en boeideel: gladde kunststof beplating

Extra opties

  • Eén ventilatierooster in het vaste raam
  • Twee insectenhorren in de draaikiepramen
  • Elektrisch bedienbaar en geïntegreerd Heroal rolluik inclusief radiografische wandschakelaar en Somfy Oximo motor in kleur Ral 7016 antracietgrijs
  • De dakkapel is voorzien van kunststof EPDM dakbedekking

Dakkapel specialist voor Amersfoort Hogesteeg

Bij BM Daktechniek maken we al meer dan 20 jaar de mooiste dakkapellen voor klanten in heel Nederland. We zijn een kleinschalig familiebedrijf met ervaren vakmensen. We bouwen de dakkapellen zelf in onze werkplaats. Zo weten we zeker dat we u – als inwoner van de regio Amersfoort – een dakkapel van hoge kwaliteit kunnen leveren.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Amersfoort

Een dakkapel van BM Daktechniek past bij uw huis. Samen met u bepalen we de ideale kleur, maat en extra’s voor uw dakkapel. Door onze ervaring te combineren met uw wensen weet u zeker dat de dakkapel past bij de uitstraling van uw huis. Een dakkapel is een investering voor lange tijd. U wilt zeker weten dat u de juiste keuzes maakt. Die maakt u samen met de specialisten van BM Daktechniek.

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel in Amersfoort? U kunt ook langskomen in onze dakkapel showroom in Harderwijk. Hier ontvangen we u graag op afspraak om in alle rust alle details rond de aanschaf van uw ideale dakkapel te bespreken. U kunt  telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Wij nemen contact met u op