De vakantie is (bijna) voorbij. De school, studie en het werk gaan weer beginnen voor u en uw huisgenoten. Maak van uw zolder een heuse studeer of werkkamer door het plaatsen van een dakkapel.

Het creëren van een nieuwe of grotere studeer of werkkamer, hoeft geen kostbare en tijdrovende klus te zijn als u een dakkapel laat plaatsen. De kosten zijn beperkt en de plaatsing kan in één dag. Zo zit u niet dagen of weken in de rommel zoals bij andere verbouwingen. Bovendien voegt u naast ruimte ook waarde toe aan uw huis.Het nadeel van een zolder is meestal het gebrek aan daglicht en sta-ruimte. Juist dat is met een dakkapel uitstekend op te lossen.

Kies een dakkapel die bij u past
Bij het kiezen van de juiste dakkapel moet u niet alleen rekening houden met de nieuwe invulling van uw zolder. Ook de uitstraling van uw buitengevel moet u bij uw keuze meewegen. Een dakkapel is een goede investering en betaalt zichzelf grotendeels terug mits ze goed past bij de stijl van uw woning, kwalitatief hoogwaardig is gebouwd en vakkundig geplaatst.

Er zijn kunststof dakkapellen of van hout. Met een plat dak, schuin dak en zelfs met verhoogde nok voor nog meer ruimte. Ze zijn er in verschillende stijlen en worden bij voorkeur op maat gemaakt. Kies ook voor goede isolatie. U zit er tenslotte graag warmpjes bij in uw nieuwe studeer of werkkamer. Bovendien voorkomt u zo dat kostbare warmte en energie verloren gaan.

Een kapel hoeft natuurlijk niet alleen op een zolder geplaatst te worden, maar kan ook worden gebruikt om een bestaande werkkamer of studeerkamer te vergroten.

Op zoek naar kwaliteit voor een concurrerende prijs?
BM Daktechniek levert uitsluitend kwaliteitsdakkapellen op maat met een hoge isolatiewaarde. Ze worden geheel naar uw persoonlijke wensen vervaardigd, nauwkeurig geplaatst en keurig afgewerkt. De prijs is concurrerend.

Bekijk de prijzen dakkapel en vraag vrijblijvend een offerte dakkapel aan op deze website.