Het plaatsen van een dakkapel is een wens van veel huiseigenaren. Een dakkapel betekent meer licht, meer ruimte en uiteindelijk meer waarde voor uw huis.

Welke aanbieder van dakkapellen kies ik?

Het aanbod van bedrijven die een dakkapel op uw huis willen plaatsen is groot. Toch is het belangrijk dat u de keuze voor uw ideale dakkapel weloverwogen maakt. Het plaatsen van een dakkapel moet vakkundig gebeuren. U wilt voorkomen dat u al snel problemen als lekkage, verzakking of tocht krijgt. Bovendien wilt u een dakkapel die qua vormgeving en formaat past bij uw huis.

Informatie over uw dakkapel

Bij BM Dakkapel maken we al meer dan 20 jaar de mooiste dakkapellen voor huizen in heel Nederland. Onze dakkapellen zijn altijd maatwerk en worden geconstrueerd met de hoogste kwaliteitseisen. We vertellen u graag persoonlijk over de mogelijkheden binnen uw budget en situatie.

Bezoek onze dakkapel showroom

De eerste stap is een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u verschillende afwerkingen bekijken. U krijgt een goed beeld van de verschillende opties zoals een ventilatierooster, insectenhor, screen of rolluik. Maak vooraf een afspraak zodat we echt even de tijd voor u kunnen nemen. Neem waar mogelijk een bouwtekening en foto’s van de bestaande situatie mee. Heeft u aan de hand van de voorbeelden in onze showroom en het adviesgesprek een goed beeld van de dakkapel die u wilt. We kunnen dan – geheel vrijblijvend – in de showroom een indicatieve offerte voor u uitwerken.

Advies aan huis

De definitieve afspraken rond het plaatsen van de dakkapel maken we na een bezoek aan uw huis. We bespreken nog eens de gekozen vorm, materialen en afmetingen. We bekijken de mogelijkheden voor het plaatsen van de dakkapel en beoordelen of u een vergunning nodig heeft. We meten de dakkapel alvast nauwkeurig in en per e-mail ontvangt u vervolgens een definitieve maatwerk offerte.

Met een goed gevoel een dakkapel plaatsen

Door de zorgvuldige en uitgebreide voorbereiding kan het plaatsen van de dakkapel met een goed gevoel worden gepland. Voor u het weet gaat u genieten van meer licht en ruimte in uw huis!

Wij nemen contact met u op