Vanaf 1 april 2013 is de nieuwste generatie VELUX dakramen leverbaar. De nieuwe generatie is gemaakt van duurzaam materiaal, is energie-efficiënt, inbraakwerend, gemakkelijk schoon te maken heeft een groter glasoppervlak en kan 1-op-1 worden ingebouwd in een bestaand VELUX dakraam (dakhelling 15 tot 90 graden). Bovendien wordt het type dakvenster met binnenzijde grenenhout nu wit afgelakt geleverd. Het dakraam past zo in ieder modern interieur. Plaatsing van de nieuwe dakramen in combinatie met een BM Dakkapel is nu extra voordeliger.

Duurzaam materiaal en energie-efficiënt

VELUX dakramen zijn standaard gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd grenenhout. Dankzij de toegepaste ThermoTechnology in het isolatiemateriaal van de constructie, heeft het nieuwe VELUX dakraam een betere warmte isolatie en is hierdoor nog energie-efficiënter.

Inbraakwerend dakraam

Voor een optimale beveiliging is uw VELUX dakraam voorzien van hang- en sluitwerk, weerstandsklasse 2 met Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Meer licht

Doordat het glasoppervlak van het dakraam groter is geworden heeft u meer licht in uw woning. Het VELUX dakraam is standaard voorbereid voor montage van raamdecoratie en zonwering. Het nieuwe dakraam kan 1-op-1 worden ingebouwd op de plaats van een bestaand Velux dakraam.

Modern wit afgelakt

In uw interieur moet alles liefst mooi op elkaar afgestemd zijn. Onderzoek heeft uitgewezen dat ruim 66% van de Nederlandse consument haar kozijn graag wit afgelakt wil hebben. Dus kunt u nu ook standaard kiezen voor een grenen wit afgelakt dakraam. Ze passen dankzij hun witte kleur goed bij uw moderne interieur. Bovendien hebben de wit afgelakte dakramen een langere onderhoudscyclus (factor 2 ten opzichte van blank afgelakte dakramen).

Deze afwerking is beschikbaar voor de volgende typen VELUX dakramen:

  • GGL – Tuimelvenster – handbediend
  • GPL – Uitzettuimelvenster – handbediend
  • GGL INTEGRA® – Tuimelvenster – Elektrisch bediend (netstroom)
  • GGL INTEGRA® Solar – Tuimelvenster – Elektrisch bediend (zonne-energie)
  • GDL – Cabrio dakraam – het balkonvenster van VELUX
  • GEL – VELUX dakterrasvenster – het terrasvenster van VELUX

Gemakkelijk schoon te maken

De dakramen kunnen 180 graden tuimelen. Schoonmaken is dus gemakkelijk.

Velux dakramen NU SCHERP GEPRIJSD in combinatie met plaatsen dakkapel. Wanneer u een VELUX dakraam combineert met het plaatsen van een kwaliteitsdakkapel, kan BM Daktechniek u een scherpe prijs aanbieden. U heeft dan geen voorrijkosten en het dakraam kan samen met uw dakkapel worden geplaatst.

Uw BM dakkapel is natuurlijk op maat gefabriceerd en vakkundig geplaatst. Ook samen met een dakraam binnen één dag. Er is veel mogelijk in vormgeving, formaat, kleuren en materialen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw woning? Bekijk onze prijzen dakkapel en vraag een offerte dakkapel aan. Wij denken graag met u mee.

Wij nemen contact met u op