De tijd vliegt. Het aangepaste btw tarief van 6% duurt t/m 31 december 2014. Uw dakkapel moet voor die datum gerealiseerd zijn. Wilt u dus nog profiteren van deze 'btw-korting'? Vraag dan z.s.m. offerte aan! Zeker als u een vergunning nodig heeft!

Het plaatsen van een dakkapel duurt slechts één dag. Het oriënteren op de mogelijkheden, aanvragen van offertes, in laten meten, beslissen, laten ontwerpen, opstellen van bouwtekeningen en vooral het aanvragen van vergunningen nemen veel langer in beslag. Zorg dat u op tijd begint als u bij uw nieuwe dakkapel nog wilt profiteren van het verlaagde btw-tarief op arbeidskosten.  

Omgevingsvergunning 2 maanden doorlooptijd

Omgevingsvergunningen hebben een gemiddelde doorlooptijd van 8 weken. In sommige gevallen kan het gehele proces van oriëntatie t/m plaatsing daardoor wel enkele maanden in beslag nemen. Of u een omgevingsvergunning nodig heeft kunt u nalezen op: vergunningsvoorwaarden dakkapel

Stappen naar uw nieuwe dakkapel

1.     Oriëntatie

2.     Indicatieve offerte

3.     Afspraak

  • Persoonlijke kennismaking
  • Inventarisatie wensen en (bouwtechnische of constructieve) mogelijkheden
  • Inmeten dakkapel

4.     Vergunning

  • Checken (actuele) vergunningsvoorwaarden

5.     Gespecificeerde maatwerk offerte

6.     Opdrachtverstrekking

7.     Indien vergunningplichtig omgevingsvergunning aanvragen

  • Bouwtekening(en) bestaande situatie
  • Foto van de betreffende gevel

8.     Plaatsing dakkapel in één dag

  

Geïnteresseerd in een dakkapel met 6% btw?

Wacht niet te lang en vraag nog deze zomer offerte aan. Dan weet u zeker dat de dakkapel in het najaar geplaatst kan zijn en u profiteert van de 6% btw in plaats van 21% op arbeidskosten.

BM Daktechniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in traditioneel gebouwde kwaliteitsdakkapellen op maat. Van hout en van kunststof. Alleen nog dit jaar (uiterlijk 31 december geplaatst) kunt u deze laten bouwen met 6% btw op de arbeidskosten. U ontvangt standaard 10 jaar KOMO keurgarantie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze prijzen dakkapel en vraag een offerte dakkapel aan.