Een investering in een dakkapel op uw huis is een investering in de waarde van uw woning en – misschien nog wel veel belangrijker – een investering in uw woongenot!

Verhoog de waarde van uw huis

De woonoppervlakte van uw huis bepaalt voor een belangrijk deel de verkoopprijs van uw woning. Bij het berekenen van de woonoppervlakte op bijvoorbeeld verkoopsite Funda mag de oppervlakte onder een schuin dak als woonoppervlakte worden berekend vanaf 1,5 meter hoogte.

Verhoog het woongenot van uw huis

U zult verbaasd zijn over de grote hoeveelheid licht en ruimte die u op uw zolder creëert met het plaatsen van een dakkapel. Een stoffige zolder blijkt met na het plaatsen van een dakkapel een prima en ruime hobby-, slaap- of werkkamer. Met een relatief kleine verbouwing zorgt een dakkapel ervoor dat u nog meer gaat genieten van uw eigen huis.

Hoe creëer ik de meeste waarde met een dakkapel?

De hoogste meerwaarde wordt gecreëerd als u een dakkapel laat plaatsen die:
… het beste past bij de vorm en gebruikte materialen van uw huis
… het beste past bij de voorkeur van zoveel mogelijk potentiële kopers van uw huis
… met vakkennis wordt geplaatst
… van hoge kwaliteit en onderhoudsarm is

Bekijk het aanbod van BM Daktechniek

BM Daktechniek heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen in heel Nederland. We kunnen u uitstekend adviseren over de beste mogelijkheden voor een dakkapel voor uw huis. Neem contact op en maak een afspraak om geheel vrijblijvend langs te komen in onze showroom voor een informatief gesprek.

Wij nemen contact met u op