De coronacrisis zorgt ervoor dat bijna de helft van de werkende Nederlanders nu vanuit huis aan het werk is. Uit onderzoek van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) blijkt dat een kwart van de mensen die meer zijn gaan thuiswerken, denkt dat in de toekomst te blijven doen.

Ook werkgevers hebben door corona gezien dat digitaal werken vanuit huis onderdeel zal blijven van de werkcultuur. Als de kantoren weer open gaan, dan zullen we naar verwachting echt niet meer allemaal om 08.30 uur in de file gaan staan. Je kunt als bedrijf makkelijk vanuit huis een openingsmeeting houden en iedereen later naar kantoor laten komen. Bovendien kunnen we voorlopig in ieder geval niet met zijn allen naar kantoor om 1,5 meter afstand te houden.

Werk verantwoord vanuit huis

De productiviteit van medewerkers thuis blijkt tijdens de corona crisis eerder hoger dan lager te liggen. Toch zijn er ook risico’s aan thuiswerken verbonden. Lang niet iedereen heeft een professionele thuiswerkplek. Veel werknemers zitten de hele dag in de keuken achter de laptop. Dat kan op den duur leiden tot lichamelijke klachten.

Maak van uw zolder een thuiskantoor

Door op de zolder van uw huis een dakkapel te plaatsen, kunt u van een donkere zolder een volwaardig thuiskantoor maken. Een dakkapel brengt licht, lucht en extra vierkante meters in uw huis. U kunt op zolder met de juiste verlichting, het plaatsen van een bureau en bijvoorbeeld een PC met een los toetsenbord en twee beeldschermen een professionele werkplek maken waar u ook in de toekomst met plezier en energie thuis aan het werk kunt.

Een dakkapel betekent meer waarde aan uw woning toevoegen

Een dakkapel zorgt er bovendien voor dat u de waarde van uw woning verhoogt. Extra leefruimte betekent simpelweg meer vierkante meters op het moment dat u uw huis zou verkopen.

Meer informatie om met een dakkapel een thuiskantoor te maken

Kom op afspraak eens langs in onze dakkapel showroom in Harderwijk en maak kennis met de mogelijkheden om ook in uw huis een verantwoorde thuiswerkplek te creëren.

Wij nemen contact met u op